|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Nije meni bitno da zvuci kao da je snimano u profesionalnom studiju. Bitno mi je samo da ima kvalitet koji moze da se slusa. Na ovom trenutno samo se cuje sustanje u pozadini, i zvuci bezveze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Bilo sta moze da se slusa. Kupi polovan sm57
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
imas na oglasima senhaiser 845 za 70e, razne shurke... moze se prikljuciti i na integrisanu zvucnu kartu... nije usb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Vidim da su dosta njih dinamicki, ne znam razliku ali dosta njih govore da su kondenzatorski bolji za pricanje. Da li bi taj sennhaiser mogao da se koristi za tako nesto samo ako ga stavin na postolje?
Last edited by Thazzrill; 16-12-2013 at 04:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
pa sam si rekao da imas ograniceni fond na oko 70e... senhaizer je odlican mick, dobar i za govor i za pevanje, dakle, pro stvar. Kada mu se pridje ima raskosniji i dublji ton. pozeljno koristiti pop filter-mrezicu ili sundjer na njemu. Stavis ga na stalak i teras.
Cond mikrofoni imaju uglavnom dobar ton , za tu cenu preporucujem behringer b1 koga mozes naci i za 60-70 e polovan. Problem-treba mu pretpojacalo sa fantomskim napajanjem 48V. Dodatnih min 40-50e polovno. ako nadjes neki usb-super. u svakom slucaju, senhaiser ce ti zavrsiti posao cak i na integrisanoj zvucnoj karti-proveri da'l ima opciju mikrofon na ulazu. postoje i kondenzatorski pevacki mikrofoni sa baterijom-pogledaj nesto slicno akg c1000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Hvala puno na pomoci. Nasao sam neke kao sto je shure 57-58 i ovaj Sennheiser E815S, sad ako imaju onaj xlr ulaz jel moguce to namestiti nekim adapterom ili kako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar vST delay...? | OFF | Audio Software | 4 | 07-06-2012 12:13 AM |
jedan dobar... | DADDY Z | Pricaonica | 3 | 11-08-2011 12:11 AM |
Dobar serviser | OgnjanMilosevic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 29-07-2010 12:58 PM |
elektrop pop - dobar!! | DaBear | Razno | 38 | 18-05-2008 10:36 PM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |