|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 |
Pro Member
|
![]()
Ivane vidim da tebi radi dobro c 7.5. A na steinberg forumu svaki drugi post je sa nekim problemom za 7.5 verziju.
Sent from my Note 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Ivan Lekic
|
![]()
sb forum za to i sluzi.. pratim ga, ko ima problem ode tamo i zali se.. ko nema problem ne ide ..
![]() ako malo vise pratis taj forum osim naslova, videces koliko su ustvari svi zadovoljni update-om .. Ja nisam primetio ama bas nijedan problem koji tamo pominju .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Pro Member
|
![]()
Pratim ga sada malo vise zbog zadnjeg update-a. Svakako cu skinuti probnu verziju da vidim kako se ponasa na mom kompu.
Sent from my Note 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Ivan Lekic
|
![]()
Na 7.06 desavale su mi se nus-pojave .. Na 7.5 nista.. Kako god okrenes 7.5 je sigurno pouzdaniji
Druga stvar, svaki update koji radim, bilo da je plugin ili nesto drugo. Prvo vratim zadnji backup.. Pa onda update.. Sve proverim pa pravim novi backup sa zadnjim datumom.. Tako da je kod mene uvek svez daw..Od prvog dana tako radim i nema tu greske.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Ivan Lekic
|
![]()
na hiljade razlicitih konfiguracija i sl.. ono sto je sigurno je to da nece dugo da se ceka za update koji ce resiti svima probleme.. to je ono na sta smo navikli u zadnje vreme od steinberga .. vec su se na forumu oglasili ljudi iz sb-a sa saopstenjem da istrazuju sve sto su korisnici napisali i da ce biti ispravki ukoliko se potrvrde bilo kakvi bugovi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Mnogi, pa cak i i iskusniji u ovoj bransi ne praktikuju ovo, jer je potrebna izvjezna "disciplina" odnosno "higijena" koriscenja racunara kao audio radne stanice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Ivan Lekic
|
![]()
Svi koji su resili da preskoce 7.5, tj.ostaju na 7.x dobijaju update u januru
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Ivan Lekic
|
![]()
Dear Cubase / Cubase Artist 7.5 users,
The first maintenance update for Cubase 7.5 / Cubase Artist 7.5 will resolve several issues, including: - No more excessive Project loading times - Various MCU fixes - Correction of erratic behavior of MixConsole windows configuration - plus many more The 7.5.10 update will be available from February 6, 2014 on as a free download. Thanks for choosing Cubase! Helge Vogt |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Pro Member
|
![]()
Očito je da je veeeeeliiika borba na tr?i?tu. Mnogo je pojedinica bez pravog studija koji mogu sebi priu?titi tro?ak od 0,6 do 0,7 kevrića. A (kao nekada kada je bilo vrijeme za izdavanje LP / albuma) u zadnje vrijeme se pojavi kamara dawova. Tice će vi?e znati ?ta i kako. Neki koji, u odnosu na Steinbya ne vrijede ni pola njega, na tr?i?tu ko?taju i do 3 kevrića. Svi su po malo (ali naprasno, odjednom) izučili kako se pridobijaju kupci u legalnom dijelu tr?i?ta, tako da smo savremenici ?estoke bitke. Samo, pored toliko dawova u rukama (sada već) miliona kompozitora i producenata, gdje je borba za mjuzu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Member
|
![]()
Samo se nadam da mi skok sa 6.5 na 7.5 nece donijeti nuspojave usred projekta u kom sam trenutno, trenutno sam na 6.5.5..imam backup i to sve, prava ce milina biti ako sve legne ''na prvu''.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
Evo nesto od novajlije! | radule011 | Promocija radova | 10 | 09-01-2006 02:40 AM |
evo nesto... | kVu | Promocija radova | 3 | 12-11-2005 04:37 PM |
RME 96/8 pad,nesto mi tu ne stima | Ad Fines | Computer Hardware | 3 | 02-10-2004 01:24 AM |