Quote:
Originally Posted by wladymeer
Da li Korn ima masivnije gitare? Ima. Ali zna? li "koliko David Guetta ima bolji kick i koliko su mu bolje synth farbe" u odnosu na Korn? 
|
U su?tini si rekao ono ?to i ja samo iz svog ugla. Naravno, treba da radite ono ?to volite. Nadam se da si me skapirao na pravi način, volim govoriti ?ta mislim direktno. Ne volim sklonost nekih ovda?njih muzikanata da iza leđa pljuju nekog a sme?e se dok se rukuju. Po?tujem va? rad i poku?avam afirmativno dati nekih svojih ?to se ka?e, 50 centi.
Nego za slučaj da se nismo razumeli: Moje napomene vezano za zvuk gitara su u kontekstu va?eg ?anra, upoređeno sa boljim primerima svetske produkcije kad je u pitanju power-prog. Ako je to bila svesna odluka da gitare budu manje agresivne i za brucu uvučenije u miks, vođena logikom da će se prosečan slu?alac u Srbiji upla?iti previ?e metal gitara, onda u redu. Ako je to artistička odluka, onda mi je čudna. Dakle ne upoređujem gitare sa metalcore-om ili numetal sound-om, već sa Kamelotom ili kojim već bendom koji vam je stilski blizu.