|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 |
|
Member
|
Je l vama ljudima koji se bavite produkcijom za prave fali resursa?
Bez zezanja pitam. Stvarno se dvoumim. ![]() Pisao sam u drugoj temi (koja, vrlo moguće da je bila inspiracija Psionic-u da pokrene ovu temu ), o tome šta može da pogura 3770K (bez obzira što je mator i što ga je pregazilo vreme i 4770K ), tako da mi pada na pamet da uz pristojan interejs sa zdravim drajverima i 32 Giga RAM-a, tu ne bi trebalo da bude nekih problema.Lično mislim da 2600K zaostaj zbog tih 100MHz pre nego zbog instrukcija i koječega, a likovi iz Intel-a ..... hlade izvesne delove svoje anatomije i boli ih uvo da makar ponude 4.2 na top i7 quadovima sa HT-om. Ja sam hteo da uzmem 2600K zbog boljeg hlađenja, pa malo undervolt-ovanja, i eto opake mašine koja radi na, ako Bog da, 58-59 stepeni kad se dobro nagazi, ali ..... avaj ..... krajem februara kad sam tražio komponente, i početkom marta kad sam ih kupio, već su netragom bili nestali iz prodavnica.
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|