| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  19-09-2013, 06:19 PM | #1 | |
| Member Join Date: Sep 2013 
				 |  Re: 1176 trick ? Quote: 
 A dali se otvara za paralelnu recimo fx kanal..pa na njega taj kompresor zakucani pa se taj isti kompresor dozira na sendovima posamicnih stvari..odnosno tamo.gdje je bitno ? Znaci da imam jedan za sve samo ga doziram.na sendovima koliko treba po grupama recimo...? HVALA VELIKO pozzzzz kolega. | |
|   |   | 
|  20-09-2013, 12:22 AM | #2 | |
| Superoperater Join Date: Jan 2008 Location: Beograd 
  Mozes da saljes i preko senda na FX sa kompresorom, ali pazi da menjanjem jacine send signala menjas jacinu ULAZA u kompresor, sto moze znatno da promeni ceo zvuk, npr ako smanjis ispod tresholda, neces ni imati kompresiju... Najbolje da sve kanale za tu paralelnu kompresiju saberes u submaster grupu, pa da tu grupu saljes preko senda na FX grupu gde ce biti kompresor. Ovako ces imati dva fejdera za "dry" i "wet" signal. Ja bih uposlio moj omiljeni plagin energyXT pa bih u njemu izrutovao boga oca i pojednostavio celu stvar. Moze kako god hoces, samo da odvojis nekompresovan i kompresovan signal, pa da ih posle miksujes 
				__________________ Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. | |
|   |   | 
|  20-09-2013, 02:00 AM | #3 | |
| Member Join Date: Sep 2013 
 Velikooooo hvalaaa ,imas od.mene picu i kokakolu kad se sretenmo ;-) nikad se.nezna . Skonto sam ;-) , bitno je razdvojiti nekompresovan od kompresovanog i onda normalno umixas taj napumpani kompresor pored toga ,i to je to. HVALA jos jednom i pozzzz | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| 1176, 2a ... | psionic | Audio Software | 2 | 11-06-2011 12:40 AM | 
| 1176 | dadson | Nik?a Brato? | 15 | 20-02-2011 01:59 PM | 
| Gyraf 1176 vs UAD 1176 LN | Max | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 22-11-2008 01:19 PM | 
| Urei 1176 Ln | Splico | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 21-08-2005 12:15 PM |