|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Okej, sta se dešava sa aktuelnim gostom foruma ?
I pokrenuo bih jedno pitanje ![]() Meni su najinteresantniji bili Denyken i Vrač, obojica su prilično demistifikovano pričali o materiji i išli direktno na poentu bez filozofije, od Denyken-a mogu da kažem da sam puno naučio ! A najzabavniji je bio Lacky sa pričama o radijatoru kao reverb procesoru itd ... ![]() Možda bi trebalo razmotriti dovesti nekog novog gosta ako je Japanac zauzet, ali omogućiti mu da postuje kad bude bio slobodan. Meni lično su gosti foruma uvek bili najzanimljiviji deo foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Slazem se sa tobom Jan... kontaktiracu Japanca da vidimo gdje je zapelo...
Mislim da su svi gosti bili zanimljivi i dali nesto svoje...meni su takodje favoriti slicni, kao i tebi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pitao sam čisto nošen utiskom zbog one teme od skora kako se dosta toga pretvorilo u postavljanje nekih banalnih pitanja i to, i kako se prema tome treba postaviti... Ja nemam stav o tome, internet je postao takav generalno i to je okej, i ne treba zanemariti rumski kao da kažem instituciju, ovo je čitava enciklopedija na našem jeziku, koju do pre 10-ak godina nismo mogli ni da sanjamo da ćemo da imamo ovako dostupnu...
Možda bi novi gost foruma oživeo i neke starije članove itd i zapodenuo neke zanimljive teme... Ja bih recimo voleo da vidim nekog bubnjara kome je fokus takođe i produkcija i miksing, ne samo sviranje, da vidimo kako razmišlja neka ozbiljna domaća faca i sa stanovišta svirača i producenta ili miksera... Takođe Miro Vidović bi bio interesantan gost, barem meni, već se pominjalo par puta njegovo ime... Često kad nemam šta da radim listam stara gostovanja i čitam šta se pisalo, neke stvari sam pročitao po 5-6 puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ovo je sajt njegovog studija, tu su kontakt telefon, adresa... Valjda ce posluziti.
Pozdrav
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Definitivno Vrač i Koolade, znam skoro napamet sve
![]() Inače DaBear-i komentari o propasti industrije su jako puno uticali na mene, ne muzički nego da zavr?im faks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi gost Rumskog ? | DaBear | Predlozi i sugestije | 17 | 13-08-2012 11:42 PM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 0 | 30-05-2010 09:38 AM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Novi moderatori i saradnici rumskog! | diviner | Obavestenja | 31 | 17-09-2007 02:33 AM |
Kad ce novi gost ?? | DaBear | Predlozi i sugestije | 22 | 01-04-2007 10:20 PM |