Quote:
Originally Posted by yaix
Mo?da i je.
Zaista ne znam ?to bi ga pitao.
Ipak iza svih gostiju do sad stoji neka tehni?ka pri?a, neke male tajne, sitne fore, a D'knock apsolutno nije tog kalibra.
Nemojmo prodavati umjetnost tamo gdje je nema.
U svakom slu?aju, potrudit ?u se da je ovo moj zadnji post, jer od 2004, od kada sam aktivno na forumu (usprkos nekim trajnim banovima zbog jasnog izra?avanja stava) ovo je oti?lo u nekim privatno-interesnim smjerovima gdje vlada samovolja admina, apsolutno jednoumlje i kult(ovi) li?nosti.
|
Mozda ti previse znas pa nemas sta da naucis od gosta ili ostalih "forumasa".Licno se bavim studijskim radom od 1993.god..Rado posjecujem ovaj forum zato sto se moze naci uvijek ponesto sto je za mene novo.Bez obzira na dugogodisnji staz koji imam iza sebe uvijek je lijepo saslusati i tudja misljenja,razmijenuti iskustva,dobiti odgovor za kojim dugo tragas.Ovaj forum nije za izlivanje licnih frustracija nego da se ljudi zabave i usput mozda nesto i nauce.Mozda bi bilo dobro da i sam budes nekada gost ovog foruma pa da te ostali "forumasi" malo "propitaju"tek onako da "utvrdis gradivo"