|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
http://www.nordlead4.com/
Za nadolazeci Musikmesse u Framkfurtu, pored jos nekih zanimljivih spravica, Clavia planira i premijeru novog Nord Lead 4. I, dok mi Nord Wave nije bio dovoljno interesantan (najvise zvucno) uz sve svoje novotarije, da bih se odrekao NL2X ili NL3, prema demoima i pratecem opisu, cini mi se da sada dobijamo nesto zanimljiviju spravu i za starije "poklonike" NL serije. Naravno da ovo nije dovoljno za neku relevantnu ocenu, tim pre sto dugo postoji trend pravljenja demoa koji su (muzicki) cesto neslusljivi i iritirajuci. Ipak, bar zasad cujem nesto sto mi (zvucno) prija i obecava. Pretpostavljam da bi cena trebalo da bude na nivou Nord Wave-a. Uskoro cemo znati vise, pretpostavljam da ce Artist biti brz. ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Meh ... 1800 i nesto EUR za, u osnovi, prepakirani NL2 s dodatkom par efekata, dva nova tipa filtera i wavetables ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ali, dok mi, kada je Wave bio u pitanju, nije padalo na pamet da se zbog njega odrekanem NL2X ili NL3, sada bih mozda neki od njih i "upgradeovao" na NL4 ![]() ![]() Svakako ga treba detaljnije istestirati, bice prilika.
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
nord lead 4
![]() cekajte ljudi dajmo mu sansu ... Kolko rekoste da spremim? 1800? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jeste,gledas ga, kao, nista novo specijalno, al opet bi puko te novce.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Za te novce bih uvek radije uzeo KingKorg-a i neki od novijih monofonika. Performance sint od 1800e bez displeja i favorite buttons-a? 'ajte molim vas.. Last edited by MHz; 13-04-2013 at 12:38 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Probao na sajmu...nista specijalno, nisam cuo neku specijalnu razliku izmedju NL2 i njega. Da me ne shvatite pogresno odlicna sprava al cisto prepakivanje
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mada i sad je zagolicao Bass Station 2 lepo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma jasno mi je da je prepakivanje al me biju gde sam tanak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
http://youtu.be/mkuT7TTFpbs
kako bese postavljanje linka da odmah ovde vidite video ... zaboravio ? Nema aftertoucha ... samo se nadam da su dirke bolje nego na 2. Last edited by darkstar; 19-04-2013 at 01:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Nord Lead | BaneStudio | Kupujem/trazim | 0 | 21-11-2010 12:12 PM |
Kad ce novi nord lead??? | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 28-03-2006 01:48 AM |