|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Jest da je stara tema ali mozda ce biti zainteresovanih..
Imam ovaj proc oko godinu i po dana i jos uvek nemam zelju da ga menjam(osim mozda ako se odlucim za Axe ![]() Prostiji proc sto se tice editovanja mislim da ne postoji a imao sam ih podosta (digitech 2101, vg8,vg88,vg99 itd itd) Kuciste je vrlo robusno i jako kao i prekidaci.Mnogi imaju zamerke zbog iPad-a kao prosuce pivo itd ali iPad je potreban samo za editovanje tako da kad namestite presete mozete i bez njega svirati. Do duse u toj varijanti necete imati stimer...ali postoje solucije u vidu onih stipaljki stimera i sl. Sa druge strane iPad je extra zabava na dugim putovanima do svirke ![]() Zvuk i simulacije uopste su odlicni,do duse nisam bio zadovoljan kabinetima ali sam to resio kupovinom Palmer pdi09 i sad je to...to(inace ga koristim direct u PA) Za sada toliko,ako nekog nesto zanima konkretno u vezi proca , izvolite rado cu odgovoriti na sve nedoumice. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digitech + iPad? = Digitech iPB 10 Programmable Pedalboard | ProkDu | DSP forum | 3 | 04-10-2011 02:30 PM |
Digitech digiverb... | dejankuki | Kupujem/trazim | 1 | 04-05-2010 03:10 PM |