|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
dali mi netko moze reci sta se gleda kad se uzimaju pasivni monitori i poja?alo ? dali HI FI moze ganjati pasivne studijske monitore i ako da na ?ta trebam obratit pozornost ?
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
ja sam bas imao suprotan problem, miksao sam na NS10, sve se super culo, kad odnesem negde - tamo razbijaju basovi do granice unistenja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
hifi AR 18 ili sl stari zvucnici, neki philips imaju cool ton... sve to sljaka. Mozes dodati sub na svoje sada, al moras ga nastelovati na logican sound po cd ima pa onda monitorises. Novi zvucnici trebaju vremena da legnu....
neko kvalitetnije hifi pojacalo ce super raditi u studijskim uslovima. akai am35, NE technics, neke aive... Last edited by nikolaivanic; 27-03-2013 at 01:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Koliko sam ja upućen, da. Svako imalo bolje pojačalo bi trebalo imati poprilicno ravnu karakteristiku (gotovo ravnu, dok zvučnici to malo puno te?e posti?u). Pazi? na snagu pojačala, i impedanciju. Po mogućnosti uzme? samo dvokanalno, ili 4 pa spojis jos na njega neki par hi fi zvucnika. Ali pazi, dobro pojačalo će? rabljeno platiti 200 eura, ?to je kad pogleda? skoro jedan adam. Al ne trbea stedjeti na pojacalu pa kupit ono smece za 100-200 eura 7.1 sustav bla bla bla i uz to gratis dobijes gratis THD >10% i sta ti ja znam sta ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
nisam naglasio da bi mi obavezno bilo da ima "utika?" za slu?alice posto cu ih dosta koristiti...
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
da ispricam usput jos jednu pricu dok sam pod kofeinom
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
dali je bolje i?i na opciju sa aktivni subwooferom ili sa subwooferom koji podr?ava ulaz za pasivni sub ? i na ?ta trebam pripaziti pri jednom i drugom ?
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
nije ba? da me se do?ivljava ali ok
![]() na?ao sam Dynaudio BM6 pasivne za pristojan novac...sta mislite dali bi NAD 3020 amp ili AKAI am 35 amp bili u redu za nahranit ih ? dali netko ima iskustva sa tim poja?alima? ako ima sa nekim drugim nek podijeli s nama...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recording, mix i mastering u jednoj prostoriji? | BillySound | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 05-09-2012 10:59 PM |
prozor u prostoriji | silvestar13 | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 04-12-2009 11:26 AM |
monitori u akustički nesređenoj prostoriji? | matija | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 09-06-2009 07:51 AM |