|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li koristis VST3 plugin-ove? Meni je to pravilo problem. Cim sam ih uklonio, problem je nestao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
da koristim i vst 3 plugove..ali da odjednom nesto pravi problem nije mi jasno...nisam obarao sistem sigurno zadnjih 5 godina a tada sam instalisao C5 samo sam dosad imao problem sa OMNISPHERE vst-iom i njega sam makeo i sve radilo ko sat do danas..neznam evo googlam ko lud..sutra imam snimanje!? ako uspijem rijesit javljam se.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Probaj da obrises sve VST3 plugin-ove i koristi VST 2. Imao sam isti problem, resenje sam trazio dugo i nisam ga nasao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Eto zasto se ne treba vezivati za jednu platformu..
Toliko od mene.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
samo da javim da sad radi kao i prije
sinoc sam do kasnih sati probavao da rijesim problem,jednostavno sam pokrenuo cubaee i otisao na spavanje. Maloprije sam usao u studio Cubase je sam sa sobom rijesio problem bio ke ucitan i podignut kao i uvijek. Kod mene je win 7 i nema greske sve dok nepocnem klikat po ikoni od Cubase,jednostavno nista nedirati. neka odradi i to je to.pozdrav svima i Hvala na podrsci |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
potreban mi je crash course za lighting technician! | SumAnuT | Pricaonica | 0 | 09-05-2010 12:38 PM |
Cubase 5 | Dexxy | Audio Software | 116 | 04-06-2009 08:39 AM |
Dugacki reverb crash | Psychogen | Produkcija Elektronske Muzike | 1 | 13-04-2009 04:42 PM |