|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Iako ne zarađujem novac od muzike, kupio sam par legalnih programa, ono, podrška programerima što su meni neke muke znatno olakšali ![]() Last edited by Goran B; 29-03-2013 at 06:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Umesto uzaludnog tro?enja energije na ?ivciranje zbog toga ?to neki tamo krajnji korisnik montira u krekovanom CuBase-u, bolje je nerve preusmeriti na smireno razmi?ljanje o tome ?ta to određene programere tera da postanu hakeri. Jednaki genijalci kao i cyber-puritanci, ali svoje znanje koriste da podrivaju rad svojih kolega, a i ono ?to je tobo?e tako logično da bi moralo da se usvoji kao pravilo normalnog pona?anja? U nekim slučajevima, verujem, da se iza svega krije i neka vrsta interesa, ali siguran sam da hakeri mahom svoju "misiju" do?ivljavaju i kao ideolo?ku, u smislu ru?enja "Berlinskog zida" pre nego ?to izbije rat. Time, zapravo, i čitavoj zajednici upućuju poruku da je potrebno redefinisati razumevanje i namenu intelektualne svojine, ne bi li se ova na kraju oslobodila tereta kapitala koji joj je oduzeo sve druge, a ostavio samo jednu muzu. Samog sebe, tj. novac.
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ReFx Nexus kako inportovati bin file.. | Nemania | Audio Software | 4 | 01-02-2012 08:44 PM |
Kupujem Boss delay DD-2 ili prvu verziju DD-3 | disco violence | Kupujem/trazim | 0 | 01-09-2010 08:36 AM |
Koju verziju wavesa instalirati? | disco violence | Audio Software | 12 | 03-02-2009 06:37 PM |