Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-03-2013, 07:50 PM   #1
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Cubase 7 i jos nesto...

Naravno , full verziju instalacije imas oficialno OVDE

Jedino sto moras da imas i ne moze da se share-uje je elicenser
Old 21-03-2013, 08:05 PM   #2
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

pa kako onda da ja dodjem do 7ice da radi sve u fullu a da ne puknem te silne pare za nju jer sigurno mi nece dati licencu...
jel moguce nekako imati je na 2 ili vise kompa pa da tako ja i on premostimo?
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2013, 08:14 PM   #3
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Nikako. Mozes instalirati Cubase 7 na 100 racunara.. instalacija je normalna.. ali ne mozes pokrenuti .. jedan kljuc - elicenser(hardware kljuc u obliku flash memorije) pokrece samo cubase 7 u racunaru u koji se nalazi .. Nema deljenja, nema alternative, nema crack-a i slicnih stvari .. od kako je zastita elicenser, cubase je postao softver kojeg pokrece hardware kao kljuc .. jedna od najsigurnijih zastita danasnjice .. elicenser/ilok i sl. zastite ..
Old 08-05-2013, 07:57 AM   #4
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Uskoro 7.04 ... Ovog puta to bi trebalo da bude i prva verzija sa skoro svim ispravkama koje su korisnici prijavili .. ne znam dal pamtite bolju i brzu podrsku steinberga sada su ozbiljna firma, izgleda da je Yamaha dobar gazda
Old 08-05-2013, 02:08 PM   #5
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Uskoro 7.04 ... Ovog puta to bi trebalo da bude i prva verzija sa skoro svim ispravkama koje su korisnici prijavili .. ne znam dal pamtite bolju i brzu podrsku steinberga sada su ozbiljna firma, izgleda da je Yamaha dobar gazda
Tvrdoglavo se drzim svog 6.5.0, a skidao sam i probao sedmicu, odusevio me je, narocito mixer..ipak cu se strpiti da izadje i taj 7.0.4 update, da mi se ne zezne nesto sto je do sada radilo rock solid, i onda uraditi update.
Sky Net is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2013, 02:18 PM   #6
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Ja sam oceo da radim od 7.02 i bilo je vrlo ozbiljnih problema, jedva da sam radio , medjutim od 7.03 sve odlicno radi osim nekih sitnica koje sam ja primetio, 7.04 ce sigurno biti update sa svim ispravkama a verovatno i zadnji "mali" update.. verovatno sledeci je 7.5
Old 08-05-2013, 02:28 PM   #7
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Ja sam iskoristio maximalno vrijeme koje sam imao na raspolaganju za trial period sedmice..nije mi to bas bilo relevantno sto se tice bugova, s tim da je sasvim jedno kompletna verzija 7-mice koju sam testirao, a totalno druga prica update sa 6.5, jer u update-ima se najvise problema i desavalo..najbolje od svega je bilo sto sam mogao da se ispraksam na novom interfesju..ruku na srce, 7-mici nisam mogao nista, nije mi izbacio ni najmanju gresku, a da sam ga izmucio , jesam, i to postenski..i sto je najbanalnije, imao sam problem sa 6.5, i to onaj hang on exit kao i BSOD, koji me je izludjivao.. da bi se na kraju ispostavilo da je problem u 64-bitnom m-Audio drajveru od midi kabla
Sky Net is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2013, 06:51 AM   #8
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Nikako. Mozes instalirati Cubase 7 na 100 racunara.. instalacija je normalna.. ali ne mozes pokrenuti .. jedan kljuc - elicenser(hardware kljuc u obliku flash memorije) pokrece samo cubase 7 u racunaru u koji se nalazi .. Nema deljenja, nema alternative, nema crack-a i slicnih stvari .. od kako je zastita elicenser, cubase je postao softver kojeg pokrece hardware kao kljuc .. jedna od najsigurnijih zastita danasnjice .. elicenser/ilok i sl. zastite ..
..dali si siguran u ovo? NE ne promoviram hakiranje softwarea ali sjecam se u
proslosti nekih poznatih softa (nisu audio) kako su pompozno najavljivali kao
najsigurniji sto se tice hakiranja u biti jako slicno sto i ti tvrdi?..a ono za cc 2- 3 g umje?ao se H2O!??
Old 10-05-2013, 06:58 AM   #9
damir23
Member

ako ima interesa hak se plasira istovremeno kad i oriđiđi, bez obzira ?to se u raznim prezentacijama priča o strrrrrrrrrraaaaaa?nim za?titama
i te za?tite rade ljudi.
damir23 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2013, 08:31 AM   #10
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Sve se moze krekovati, ali naravno da niko nema vremena za to

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules