|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pa kako onda da ja dodjem do 7ice da radi sve u fullu a da ne puknem te silne pare za nju
![]() jel moguce nekako imati je na 2 ili vise kompa pa da tako ja i on premostimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Nikako. Mozes instalirati Cubase 7 na 100 racunara.. instalacija je normalna.. ali ne mozes pokrenuti .. jedan kljuc - elicenser(hardware kljuc u obliku flash memorije) pokrece samo cubase 7 u racunaru u koji se nalazi .. Nema deljenja, nema alternative, nema crack-a i slicnih stvari .. od kako je zastita elicenser, cubase je postao softver kojeg pokrece hardware kao kljuc .. jedna od najsigurnijih zastita danasnjice .. elicenser/ilok i sl. zastite ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Uskoro 7.04 ... Ovog puta to bi trebalo da bude i prva verzija sa skoro svim ispravkama koje su korisnici prijavili .. ne znam dal pamtite bolju i brzu podrsku steinberga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Tvrdoglavo se drzim svog 6.5.0, a skidao sam i probao sedmicu, odusevio me je, narocito mixer..ipak cu se strpiti da izadje i taj 7.0.4 update, da mi se ne zezne nesto sto je do sada radilo rock solid, i onda uraditi update.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ja sam oceo da radim od 7.02 i bilo je vrlo ozbiljnih problema, jedva da sam radio , medjutim od 7.03 sve odlicno radi osim nekih sitnica koje sam ja primetio, 7.04 ce sigurno biti update sa svim ispravkama a verovatno i zadnji "mali" update.. verovatno sledeci je 7.5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja sam iskoristio maximalno vrijeme koje sam imao na raspolaganju za trial period sedmice..nije mi to bas bilo relevantno sto se tice bugova, s tim da je sasvim jedno kompletna verzija 7-mice koju sam testirao, a totalno druga prica update sa 6.5, jer u update-ima se najvise problema i desavalo..najbolje od svega je bilo sto sam mogao da se ispraksam na novom interfesju..ruku na srce, 7-mici nisam mogao nista, nije mi izbacio ni najmanju gresku, a da sam ga izmucio , jesam, i to postenski..i sto je najbanalnije, imao sam problem sa 6.5, i to onaj hang on exit kao i BSOD, koji me je izludjivao.. da bi se na kraju ispostavilo da je problem u 64-bitnom m-Audio drajveru od midi kabla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
proslosti nekih poznatih softa (nisu audio) kako su pompozno najavljivali kao najsigurniji sto se tice hakiranja u biti jako slicno sto i ti tvrdi?..a ono za cc 2- 3 g umje?ao se H2O!?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() ![]() ako ima interesa hak se plasira istovremeno kad i oriđiđi, bez obzira ?to se u raznim prezentacijama priča o strrrrrrrrrraaaaaa?nim za?titama i te za?tite rade ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]()
Sve se moze krekovati, ali naravno da niko nema vremena za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
Evo nesto od novajlije! | radule011 | Promocija radova | 10 | 09-01-2006 02:40 AM |
evo nesto... | kVu | Promocija radova | 3 | 12-11-2005 04:37 PM |
RME 96/8 pad,nesto mi tu ne stima | Ad Fines | Computer Hardware | 3 | 02-10-2004 01:24 AM |