|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ne kontam shto ga ljudi ne vole... mali je odlichan pevach, i josh bolji showman.. takodje, znam za momenat kad je slomio nogu na utrchavanju na binu i odradio nastup do kraja sa sve igranjem i pevanjem.. i kad je popio flashu u glavu nastavio je sa nastupom..
dok se time ne mogu pohvaliti ni najvece metal glave.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mislis "sto ga nasi ljudi (na Rumskom) ne vole ?
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Da...mali je pro, odlicno pjeva(ko voli), odlicno plese, zgodnicki je i toliko simpa da je upravo...odvratan i nepodnosljiv. Cijela karijera je isprogramirana i to kao posao treba cijeniti, ali satrati u korjenu bilo kakvu primisao na umjetnost. Ponavljam, razumijem da se klinci (pogotovo klinke) pale na muzicke domete JB-a, ali ITKO stariji od 18, a pusi pricu o umjetnosti i "teskim" pocecima...taj ili se zajebava, ili ima problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
Ja iskreno nisam cuo vise od jedne njegove pesme, ne zanima me ni najmanje - samo sam video na gooomili serija ili klipova (narocito klipova) da ga prozivaju u svakoj prilici. Samo negativno o njemu... postao je sinonim za ljigu...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superoperater
|
![]()
Pa, to... reklama - makar i negativna! Ali se prica o njemu. Cak i ovde...
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Wikipedia kaze
Britni Spears In 1997, Spears signed a recording contract with Jive Records to launch her career.[1] Spears has sold over 100 million albums worldwide and more than 28.6 million digital singles in the United States only, making her one of the best-selling music artists of all time Mike Oldfield Tubular Bells The album sold more than 2,630,000 copies in the UK alone (making it the all-time 34th best seller in the UK), and according to some reports 15 to 17 million copies worldwide. The album went gold in the USA and Mike Oldfield received a Grammy Award for the best Instrumental Composition in 1975. Eto, znao sam da je Britni veci umetnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(I onda se cudimo sto nemozemo da napravimo neki izlaz na strano trziste!!) Drugo - vremena se menjaju.. Ja sam nekada otkidao na Jethro Tull - danas mi nije jasno zasto?? Ono sto je nekad bilo "hit" danas ne bi..niti bi ovo od danas bilo hit tad? Ko bi od naduvanih hipika slusao Britney !?? Sve se menja - danas vidim u novinama kako jedan od najvecih rezisera reklama na svetu kaze da su reklame od 3o sekundi mrtve !! Nove navike i generacije mogu da prime i registruju samo reklamu od 5 sekundi !! Koliko ce to da ima (negatvni) odraz na tu ogromnu industriju?? Sta god da se pogleda je drugacije.. A to sta je danas umetnost i da li je muzika (uopste) umetnost - pitanje je sad !!
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ovde se ne pricha o umetnosti nego o zaradi. ne znam chemu diskusija.
A shto se tiche tih koji zaradjuju, veci je umetnik i talenat od svih njih.. ajde, od vecine Last edited by HeatMan; 20-03-2013 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |