|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
Inace, original iz 1949-e ni ja nisam cuo (ili ne znam da jesam) od kojih je vecina bila u fiksnom tempu, racunajuci i taj neki "provereno najoriginalniji" snimak ruskih roma iz sezdesetih godina proslog veka .... Ma, nije ni bitno, nema potrebe da budemo detektivi. Za primere koje si naveo jasna mi je poenta, primera naravno ima jos puno.
Last edited by Synclavier; 22-02-2013 at 10:35 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Iako sam zesci "sucker" za ovakvim etno obradama, nivo konverzanata mi dozvoljava samo pitanje umesto komentara: ko/sta svira bas u prvoj numeri (grana od bora)?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() Bass u prvoj numeri svira moj dobri kolega Vlada Samardzic . Tu smo negde i generacija i godinama unazad saradjujemo (studio/live) u raznim varijantama (da ne kazem "projektima").Vlada je na ovom snimku svirao Lakland 5-string bass gitaru sa D'Addario zicama i Mark Bass amp/cabinet (2x10") kombinaciju. Sniman je na tri kanala (DI + 2XMIC (B57A i MD421)), kanali "rucno" dovedeni "u fazu", posle prolaska kroz aranzman, probe i "zagrevanja" ostavljeno 7-8 snimljenih tejkova, uz dosta editinga (iz aranzmanskih, a ne svirackih razloga).
Last edited by Synclavier; 22-02-2013 at 10:39 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|