|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ideja tablet-tehnologije je budućnost. I uopšte, ideja da personalne kompjutere zamenimo za prenosne gadžete je nešto što nas čeka isto kao kolor televizor 70/80tih...
mene sad zanima, Da Bear, vidim da pratiš pa verujem da si nešto i koristio - koliko su ti appovi zaista upotrebljivi za ozbiljan studijski rad? jeste blagi offtopic, ali zanima me da li su synthovi u ovom trenutku dovoljno kvalitetni da bi se koristili za finalne snimke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sta znaci kvalitetni? Ako synth ima farbu koja radi u kontekstu pesme, (meni) nije bitno da li kosta ?2 ili ?2,000..bitno je da te farba "ponese" u nesto..neku ideju Tako i sa samplovima..nije bitno dali su 16BITA, 24BITA, kupovni ili sa kasete ili ploce..bitno je da rade u pesmi... Nekada najjeftiniji zvuk radi najbolje...ako je sve "skupo" i siroko i veliko..onda nema mesta za sve... Anything goes..
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
jel imaš neku referencu za pesmu koja je bila u nekom trenutku "in" a da je iPad intezivnije korišćen tom prilikom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |