|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovorima, podrazumijeva se da je osnovni preduslov za kvalitetan snimak znanje i iskustvo, pa tek onda oprema. Koristim hardware sintove koliko mogu i oni u konacnici zvuce dobro, kao i zive gitare, bas ili vokali. Rezultat na kraju nije toliko los, samo mu fali malo analognog filinga, posebno na VST instrumentima. Ne zaradjujem toliko da bih mogao kupiti skupu opremu odjednom ali s vremena na vrijeme mogu priustiti po neki komad opreme. Slao sam neke snimke na mastering i rezultati su bili sasvim solidni. Kad sam postavio pitanje kako poboljsati setup, mislio sam na to sta bi od opreme bio prioritet da dodam malo filinga analogije ovom zvuku koji izlazi iz kutije, npr. neka analogna sabirnica ili mixer i sl.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako poboljsati MACKIE 32-8bus mixer | digital | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2012 03:18 PM |
Setup | DaBear | Aleksandar Sa?a Habić | 13 | 27-08-2010 06:40 PM |
setup | wav | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 05-04-2010 11:20 PM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |
je li moguce poboljsati kvalitet-bitrate-nekog wav fajla? | -neshapesha- | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 26-02-2007 10:22 AM |