|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Probaj Kuassa amp simove. Zaboravices na sve ostalo
![]() Osim za odredjene tonove hi-gaina za koje je LePou i dalje mama. A onda probas AxeFx II i Kemper i smoris se za sve pare (svih 1500e koliko kostaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Svidja mi se kako ste postavili ovo sa penjanjem na tavan.
Cela stvar moze da se izrazi kao jednacina koja opisuje odnos kvaliteta amp. sim. i predjeni put tavanskim merdevinama, izrazen brojem gazista. Mozemo to da uvedemo kao naucni metod za ocenjivanje apsolutne vrednosti amp. sim. -ova. ![]() Npr. G.Rig -5 Gaz. ReValver -8 Gazova. TH2 -10 Gazova. Le pou -15 Gazova. .......itd................... Naravno, da bi jednacina bila ispravna, mora da anulira vrednost spustanja marshall-a s tavana, sve sa 4x12 boxom izrazenu negativnim vrednostima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Sto bas marshall sa 4x12 boxom?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
npr moj dragi vox ac15
![]() btw, i dalje nisam skonto momenat sa čokoladom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ja jedino sa Scuffham S-Gear imam ton koji me tjera da sviram jo?. Bilo da idem direktno u DI ili prvo u OD pedalu.. Ima neku dinamiku koja se meni dopada..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
ako ne marshal onda bar jedan twin reverb
![]() Last edited by HeatMan; 08-02-2013 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
kupio sam nedavno Emu1212m karticu pa me zanima kako spojiti gitaru preko nje. Ona ima po 2 balansirana ulaza i izlaza na sebi. Direktno "ne mo?e". ![]() Isto tako nabavio sam lampa?ko mikrofonsko poja?alo koje na sebi ima balansirane ulaze i izlaze (xlr i jack-ove). Sad me zanima ako bi gitaru priklju?io u balansirani ulaz mikrofonskog poja?ala (gitara ima nebalansirani jack) pa drugi kabel s balanskiranog izlaza poja?ala u balansirani ulaz na zvu?nu karticu da li bi ovo radilo kako treba ili bi bilo problema? Mo?e li do?i do o?te?enja opreme? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
oštećenja nigde u celoj priči nema, ali ima neoptimalnog rada, tojest neodgovarajućih impendansi signala. Ono što tebi treba je HI-Z ulaz (odnosno "gitarski"), na kartici, ne znam dal to emu ima, a ako nema onda moraš uzeti neki di-box
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
?to to znači neodgovarajuće inpendanse signala? Mo?e? li to pojednostaviti za mene kao početnika. Hvala ![]() Da li netko mo?da prodaje ovaj microdock i koja mu je cijena? Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bass gitara + gitara + backing track istovremeno. | CharlieRHCP | Computer Hardware | 4 | 13-12-2010 01:00 PM |