|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
da, "engine-room" mislim da ce to sve stati.
|
|
|
|
#2 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
.. Inače, mislim da nisam ba? previ?e nerealan, samo bih voleo da znam mo?e li se tu ne?to ljudski uraditi (naravno, ne savr?eno s obzirom na dimenzije) kad već ?rtvujem prostor samo za to , pretvaram trpezariju (deo gore levo spojen sa centralnim delom) u spavaću sobu i slično... jer znam da su mnogi savetovani da ne rade ni?ta.To sam mislio kad sam pitao "Dakle, mo?e li su tu ne?to napravitu? " -mislio sam generalno, ne na svrhu te ?upljine. To je meni.. zato postavljam glupa pitanja , u nadi da će ?upljina nekakko da "doprinese" dimenizijama Nije mi problem da se iskoristi taj deo nekako.OK, to smo utvrdili. Quote:
Pretpostavljam da u prvom slučaju (da se naprave u tom "nastavku" zida -koji tek treba da se sazida) treba da budu mala i kreću "odmah" tu gde se nastavlja taj zid kako bi bilo mesta za neki bass trap u novostvorenom uglu? ... a taj prvi slučaj bi bio sigurno lak?i |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
OK, pričati o tretmanu tek kad se urade merenja... ali da bi merenja imala smisla treba da se prvo zazida šupljina ali i da se postave vrata.. zato su mi bitni detalji oko tih vrata i čisto neka predstava kako bi se to tretiralo s obzirom na ta vrata i prozore nasuprot vratima...
Inače, radijator je ispod prozora ali nije velike površine , širok je nekih 42 cm... Ali, pre svega, da li bi ta balkonska vrata onda bila na samoj sredini tog zida (sredina u odnosu na celu tu dužinu posle zidanja) ? Last edited by waster; 04-12-2012 at 10:02 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|