|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Znam da trake nisu anonimne i da su ovo sve pesme bili relativno veliki hitovi u to vreme, ali reko' labelovi ugaseni pa nema ni copyright holdera
![]() ![]() Razumeo sam sve, hvala i DaBear-u i Surferu-u puno, i ja sam pretpostavljao da je to posao labela, ali kapiram da posto sam anonimac, ne zele bas da idu do kraja sto se tice "publishing clearance" tako da su to meni natovarili na grbacu ali ok. Gledam na ovo kao nauk za ubuduce. Hvala vam jos jednom na brzoj pomoci i informacijama! Pozz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto je "gluva" soba "zagluvljena"? | Boki_R | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 17-10-2012 09:57 PM |
Pomoc - Kako "utegnuti" kutije? | BlasterMaster | Monitoring | 19 | 31-12-2011 06:03 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |