|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Poređenje toga i krekovanih VST semplera i mp3 semplova je zaista tužno... A nije tajna čime i kako radim ovo što kačim... Dakle veoma skromno opremljen... Ali se ne žalim, šta više i tako proizvedem najmanje barem poštene usnimke i krajnje snimke... Teorija o zatupljivanju sa snimljenim setingsima kanala, projekata i slično pada u vodu. Ako mene pitaš , nisam ovde da bih pomogao proizvodnju magaraca sa automatizovanim projektima, već kako i neko istraživanje kaže da su "muzičari inteligentniji od ostalih" , pokušam da iznedrim kreativnost (ako vidim da potencijalno postoji)... Dakle ostajem pri tome da je "peške" najbolje za "muzičko-produkciono sazrevanje" i na dalje zdravije nego da se ubrzano "sažvaće" radi ubrzanja procesa stvaranja novovremenskih "hip-pop-grand-mtv-štancadžija"... ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Čovek hoće isto ?to i ti, samo na mikro skali. Mrzi me da ti obja?njavam, pametan si. Mislim, "muzičari su pametni ljudi", kako sam ka?e?. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Pa dobro... Eto, pravite presete i ?tancujte i svi srećni...
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ja se izvinjavam,stvarno nisam hteo nekog da isprovociram.ja sam mislio da napravim te presete kod nekog pa da platim...jbg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
Cubase 5 kupovina | STUDIOTON | Audio Software | 1 | 05-01-2011 04:25 PM |
Top Lista preseta | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 03-11-2007 10:10 PM |
Razmena preseta, stylova..... | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 24-02-2006 05:16 AM |
Razmena preseta | milosjeftic | Predlozi i sugestije | 12 | 20-04-2005 06:49 PM |