Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-10-2012, 01:07 AM   #5
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: vengeance biblioteke

Ma ne, nisi me razumeo - pozdravi su ok, sala mala, to je valjda jasno.
Ono sto mi je malo cudno - kad sam citao post, ocekivao sam da pre njega ima jos koji. Zvuci kao neka recenica koju si imao u glavi, pa si glasno izgovorio samo segment.

Quote:
Originally Posted by TVirus View Post
zasto ljudi govore da je totalno lose koristiti ove banke.nebih se slozio oko ovoga sa gregorijem ,kako covek moze da izvali da li sam ja koristio ovaj vengeance paket ili ne
Ko je sad taj Gregori, koji ljudi govore? Koje banke ? Kako znaju da li ti koristis vengeance paket ? Sta je vengeance paket (za koji instrument, semplovi, preseti) ??

Izvini ako sam lose protumacio tvoj post, ali mi izgleda nekako s neba pa u rebra, nicim izazvan... Tako bar meni zvuci, kad ga onako - u sebi citam...

Ono sto kapiram je da ti ustvari pitas da li je moralno ispravno da koristis zvukove raznih banaka, semplova ili cega vec, u svojoj muzici ? Rekao bih da je bar jedno 80% bar te elektro - moderne produkcije proisteklo iz raznih loop-ova i gotovih banki semplova. Ponekad cak prepoznam neki zvuk iz neke banke, ali ja preslusavam gomile tih banaka kad trazim nesto, prosecan slusalac nema sanse da provali. E sad, da li si ih kupio ili pozajmio, pa se plasis da te ne "navataju", to je vec neka druga tema...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules