|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]() snimao davne 2005te godine (osim vokala), kod rođe u studiju Free-Zone, a pevano i mixano u mom Undergroundu sad skoro. Iako imam ?to?ta i sam sebi da zamerim, evo malko i va? sud da čujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno je to, mozda ako hoces bas dlaku u jajetu da nadjemo ajde, ovaj hall na vokalu mi je onako.., mislim da se nisi potrudio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
jaoj, taj hall je reminiscencija neke njene originalne priče na kojoj je insistirala, da to bude a la Lana del Ray, pa smo onda skidali layer po layer jer joj je previše gusto bilo, i na kraju je bila zadovoljna tek sa ovim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Previse za moj ukus, sada ako joj se dopada neka. To je uvek problem, ti savrseno balansiras. Ispostujes klijenta i njegovu zelju, a da to bude upakovano tako da i zvuci dobro. Odlicno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nije hall problem , to je taj neki hipster fazon , i da nema takvih detalja cela prica bi skroz izgubila atmosferu.Jesi li koristio studer za vokal?
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
nisam, koristio sam neki matori rackovani MCI, što je valjda elektroivo rackovao za Kobca i kona, tu mi se motao po studiju tih dana, ali je poluispravan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Meni se svidja (cak i hall) samo me cudi sto si kick ostavio tako "jak" oko 200hz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
visok štim noge, a nije mi se dalo triggerovati.. ovako mi je leglo u tu neku "retro" hipstersku priču
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
?to ka?e Sasaristic, da nema tog reverba cela priča bi izgubila atmosferu.
Meni je sve kul osim kicka. Ne smeta mi ni ?tim, ni 200Hz, smeta mi ?to mu je dinamika prilično haotična, pogotovo u drugom (instrumentalnom) delu. Da sam bio na tvom mestu probao bih da prvo automatizujem Input Gain, pa bih tek onda čačkao kompresor. Ovako kapiram da si se prilično namučio jureći neku srednju vrednost za threshold i ratio, a ipak zavr?io sa polovičnim rezultatom. Pozdrav, Vasa
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
jok, realno, namestio sam podosta distorzioni kompresorski pristup, namunjio neke roomove takođe u spaljivanje, i pustio čoveka da svira to što je odsvirao, nisam nešto mnogo obraćao pažnju kolko je divljao a koliko mašio. Što bi reko Bambi (DDB), "iskren odnos prema publici". Mada realno, nekom je to ošljaravanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novo re?enje za novo vreme | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-12-2009 12:31 AM |
Nesto relativno staro... | Synclavier | Promocija radova | 10 | 12-09-2008 05:10 PM |
Sta ima novo.....? | OFF | Audio Software | 7 | 28-02-2007 03:59 AM |