Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-09-2012, 09:05 PM   #41
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Reaper vs. Cubase

@Moritz

Nisi u pravu, ja nikada nisam rekao da je X bolji od Y, ovde se priča povela tako što sam rekao Janu da ne mora da potroši 10 puta više novca za Cubase ako će Reaper da uradi sve to, nakon čega si ti počeo raspravu, čak si i sam rekao "malo off topic".
Ne zaboravi takođe da sam ja podejdako govorio o PT i o Cubase, ipak ne vidim da je neko od PT korisnika upao u vatru i pokrenuo raspravu.

Mala napomena onome ko je od ove glupave rasprave napravio novu temu, moje su reči izvučene iz konteksta tako što je prvi post samo sa delom mojeg posta i bilo bi lepo da se ovde nađe i ceo moj post u kome pričam o tome zašto smatram da je Reaper za desetinu cene od drugih dobra kupovina, na koji se Moritz nadovezao i kako sam reče otišao u off.

www.dynamix-audio.com

Last edited by kravadinka; 21-09-2012 at 09:25 PM.
kravadinka is offline   Reply With Quote
Old 21-09-2012, 10:01 PM   #42
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post
Mala napomena onome ko je od ove glupave rasprave napravio novu temu, moje su reči izvučene iz konteksta tako ?to je prvi post samo sa delom mojeg posta i bilo bi lepo da se ovde nađe i ceo moj post u kome pričam o tome za?to smatram da je Reaper za desetinu cene od drugih dobra kupovina, na koji se Moritz nadovezao i kako sam reče oti?ao u off.
Da, priznajem ja sam taj...
Napravio sam novu temu zato sto je vise od 50% postova bilo off topic i zato sto me Psionic zamolio. Zasto ovo objasnjavam nije mi jasno.
Ako mislis da je glupo, mogao si me zamoliti da obrisem, a i postavlja se pitanje zasto diskusija traje toliko ako je glupa.

Najvaznije: nadam se da nisi ozbiljno mislio da sam namerno hteo da bas tvoje reci izvadim iz konteksta? Dodacu koji god post hoces, namera mi je da slusam zahteve korisnika pri moderaciji, makar oni ne znali sta je topic, a sta off topic, ja stvarno nemam nikakve koristi od toga!

Uzgred, nisam editovao NICIJI text, svi postovi su u celini premesteni pod novi naslov. Sada cu da pogledam da li ima jos nesto o starom threadu u vezi sa ovim, ako ima, moja omaska, iskopiracu.
Khan is offline   Reply With Quote
Old 21-09-2012, 10:08 PM   #43
Khan
Moderator

Khan's Avatar

P.S. Ako ti je tekst editovan, onda je neko od supermoderatora... Posalji mi br. posta i ime topica i prebacicu ga. Sad vidim da je jos nesto menjano u threadu, a zaista se ne secam tacne hronologije.
Old 23-09-2012, 10:00 AM   #44
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: 32bit ili 64 bit?

Quote:
Ne toliko koliko ti ima? problem u pisanju...

E ako si tako zakljuĆio, ja povlaĆim sve ?to sam rekao...
..shvaČam na ?to cilja?...i nebi htio da tema ode gde ne treba.
Jedan narod koji je prije bio u Yu okru?enju nema Ć ili točnije rečeno kad se hoče dodvorit vama koji uvelike pazite na te BITNE stvari u pravopisu (va?em) onda pi?e i Ć i Č gde mu nije mesto...ali iz kulture veruje da če te to shvatiti...da nezna gde tebi primjerice ..dođe Č i Ć.
I nikad mi nije na pamet palo da nekoga na OVOM forumu ulovim za j..ja jer nezna MOJ pravopis.
citirat ču jedan forumski pot na tu temu (nema veze s Rumskim):
Ukinuti "ć", pa da nema ćevapa, ćupa, ćuka, čekića, ćopavih... i da nam prezimena zavr?avaju na "ič", kao da smo Slovenci...?
Dragi moderator shvati ovo i ti kao preporuku da jo? jednom podcrta? slogan da je ovo forum za sve sa prostora biv?e YU a i dalje.A ne da netko koji ima SVOJ pravopis drugog kritizira je nezna NJEGOV pravopis.
Old 23-09-2012, 10:05 AM   #45
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Ha sad sam primetio da vas vecina pise bez kvacica ..aaaaaa jesam budala
Old 30-09-2012, 06:49 AM   #46
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Nisi ti budala, samo si nepismen.

Ma ne glupiraj se prijatelju, zabole mene i za tvoje i za moje pleme, sve je to isto svidelo se to nekom ili ne.
A za te kvačice, proveri još jednom imate li vi to Č ili taj dan nisi bio u školi, koliko sećam Srpsko-Hrvatskog i Hrvatsko-Srpskog, sva su nam slova ista ako se već isti jezik drugačije zove.

A možda sam ja outdated...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2012, 09:30 AM   #47
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Dragi Moderator:

Meni je prvi slogan da je ovo pro audio forum i za ocekivati je da i sve rasprave budu tome prilagodjene.

Isto tako, uvrede bilo kakve vrste - ne prolaze.

Licno, bio bih srecan da nismo ograniceni samo na tzv.'ex-yu'.

Deo koji mi nije jasan je, zasto vas dvojica, kao ljudi koji ocigledno imaju znanja i rado ga dele sa ostalima, gubite vreme na 'kvacice' i teme koje mogu opasno da povuku u plemenske vode, a time i u BAN-ovinu?

Ne zanima me toliko vase vreme, ali trosite i zivce ostalim korisnicima.

Malo da iskuliramo?
Attached Images

Old 30-09-2012, 11:06 AM   #48
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Nisi ti budala, samo si nepismen.

Ma ne glupiraj se prijatelju, zabole mene i za tvoje i za moje pleme, sve je to isto svidelo se to nekom ili ne.
A za te kvačice, proveri jo? jednom imate li vi to Č ili taj dan nisi bio u ?koli, koliko sećam Srpsko-Hrvatskog i Hrvatsko-Srpskog, sva su nam slova ista ako se već isti jezik drugačije zove.

A mo?da sam ja outdated...
Naravno, nije ti palo na pamet da je mo?da čovek iz Slovenije i da tamo nema Ć? Ups, izvinjavam se, ima - JankoviĆ.
Old 30-09-2012, 11:16 AM   #49
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:

Mala napomena onome ko je od ove glupave rasprave napravio novu temu, moje su reči izvučene iz konteksta tako ?to je prvi post samo sa delom mojeg posta i bilo bi lepo da se ovde nađe i ceo moj post u kome pričam o tome za?to smatram da je Reaper za desetinu cene od drugih dobra kupovina, na koji se Moritz nadovezao i kako sam reče oti?ao u off.
Pa zasto uvek kada se povede razgovor x vs y, mora da dodje do varnicenja ?
Niti sam autor Cubasea, niti Reapera. Opet ovakve diskusije bi trebalo da su konstruktivne. Niko se nije rodio niti sa jednim programom i ako saznam nesto o necemu vise od onoga sto sam i sam otkrio, to je plus. Citajuci rasprave x vs y, sticem sliku i o manama i o vrlinama i jednog i drugog. JBT koji vam je, pa kome treba jednoumlje ? Ajde da pozatvaramo sada sve ostale kompanije jer postoji samo JEDAN dobar softver... Ili bilo sta drugo.

Ako pljujem na primer nesto sto je po mom misljenju lose, uvek ce se naci neko ko ce braniti to nesto, jer ga vidi iz drugog ugla. Neko treci ce videti stavove za i protiv i formirati svoje misljenje. Zato se ovo i zove FORUM. Javno mesto za okupljanje i razmenu misljenja - bar ako je verovati wikipediji na definiciji.

Velika vestina je ne pasti u vatru, ali to je nekad tesko postici. Dalje, za svadju je potrebno dvoje, pa ako i neko krene da flejmuje, probajte da ga iskulirate. Ja sam licno cesto ulazio u prepirke, ali nisam uvek bio tako tvrdog misljenja i cesto sam izvlacio ili potrebnu informaciju, ili pouku... sta god. A i ja se ne racunam

Sve je cool dok smo u sferi civilizovanog. Neka tako i ostane i imace svi koristi od toga.
Old 01-10-2012, 06:36 PM   #50
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Naravno, nije ti palo na pamet da je možda čovek iz Slovenije i da tamo nema Ć? Ups, izvinjavam se, ima - JankoviĆ.

..pun pogodak..necu odgovarat g. drugoj strani..ali tebi hocu..tocno granica:
WC dnevna soba in kopalnica a ostalo u Hrvatskoj. Osnovne in srednje šole v Sloveniji
a faks u ZG i Mariboru. Po genima sam Hrvat, Slovenac, Njemac, Mađar a najnovije cak i Makedonac jer moje (vrlo rjetko) prezime pronašo u Skoplju kod jednog poslovnog partnera..Makedonca.
Eto razotkrio se..Ali oni koji me znaju vele da sam pored svih mojih mana i človek, čovjek, čovek!

Last edited by idvi; 01-10-2012 at 06:38 PM.
idvi is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules