| 
 | |||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  22-09-2012, 01:33 PM | #1 | |
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 
				 |  Re: Oprema u planu Quote: 
 A žutu Behringer nalepnicu koja se dobije zalepiš na to bure da ga razlikuješ od turšije, kad izađeš na minus na verandu da s' ne smrzavaš kad promašiš bure, a kuj'na se 'ladi...   
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | |
|   |   | 
|  22-09-2012, 01:43 PM | #2 | |
| Junior Member Join Date: Mar 2010 
				 |  Re: Oprema u planu Quote: 
  C3 mi je lepa, pa stoji za ukras..mozda je ukljucim da me cuje gamad u gluvoj..ali mi ovo ruzno bre..I NIJE DOVOLJNO TESKO DA DRZI POKLOPAC..mozda da uzmem jos 3-4 komada..pa da drzi, a?   | |
|   |   | 
|  22-09-2012, 01:46 PM | #3 | 
				 |  Re: Oprema u planu 

Ne, pa poklopac će da pogura...  Šalim se, naravno, ali mixer je baš... uh... za kupus... Mada je ono sjajna ideja sa nalepnicom, bez obzira....   sve zavisi za šta bi koristio to, za neki live još i može, eto, radi, ali zaista nizašta ozbiljno ovako...! Ali može za rep hop...!  poz' 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | 
|   |   | 
|  22-09-2012, 02:03 PM | #4 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2010 

Pa ne brate..iam Saffire 6..i sad imam i taj "mixer"..i ne znam sta da radim sa njim..nema ama bas nikakvu svrhu..msm..stavicu ga da pomisli neko ko dodje..uvau [a ono djoka] Pitao sam..posto nisam upucen u njega..da li imaju ikakvu svrhu oni eq-ovi na njemu..mada nisam ni ocekivao kul komentare   | 
|   |   | 
|  22-09-2012, 02:17 PM | #5 | 

Stavi to kao komplet na oglase... Novo košta u kompletu (35 mixer i 52 mic) nekih 87 evra, dakle, stavi komplet 5500 din i ne daj ispod 5000.   Na to dodaš malo kinte i uzmeš (polovan ili nov) AT 2020 ili neki iole upotrebljiv mic...   I imaš onda pokrivene vokale i gitare/pojačala, allround... 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| oprema | zoolander | Computer Hardware | 8 | 08-09-2009 12:25 AM | 
| Sta mislite o ovakvom planu? | Braca | Dizajn i konstrukcija studija | 31 | 14-10-2008 01:23 AM | 
| Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 09:13 PM |