|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
car!
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Vrtim s društvom već odavno dok igramo igrice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Koje licemjerje.
Da je to napravio neki gueta ili sličan zapadnjački isprdak, hvalili bi ga na sva usta. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nije baš tako. Pored same pjesme, kako ona zvuči i sl., uzima se u obzir ko je izvodi, način na koji je izvodi, spot, pristup itd. To je ono što je smiješno, tačnije simpatično. Nema tu nikakvog licemjerja, tj. da mi, kojima se ovo sviđa poturamo lažna uvjerenja. Konkretno, da je Guetta uradio istu pjesmu, sa njegovim pristupom i stilom bila bi najvjerovatnije nezanimljiva.
Evo i live: http://www.youtube.com/watch?v=rX372ZwXOEM Last edited by Danilo S; 11-09-2012 at 09:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ova pesma je dokaz da je LAKO uraditi (pokrasti) matricu koja vrlo lici na nesto sto je bilo hit ALI ono sto ide odozgo - pevanje, melodija, hooks itd - to nije lako uraditi. Ovi jos i imaju taj neki deo u pesmi gde je jako glupa promena melodije..tu se cuje taj neki Koreanski / Japanski stil melodije.. Ako nemozes da procenis sta je dobra club / pop pesma (kao na pr. svi Guettini radio hitovi)..onda nisi bas najbolje upoznat sa tom vrstom muzike i jedan si od onih koji misle da je "sve u marketingu" itd... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde molim te, ti si pokazao da si, vjerojatno opterećen krizom srednjih godina, infatilno prihvatio ama ba? sve isprdke "eminentnih" autora i producenata koje ti servira isti taj marketing po kojem pljuje?. Moj je um jo? uvijek čist i zaista ne čujem razliku u produkciji ovog kita i jednog guete, osim ?to je psy puno zabavniji i vidno je da se zajebava. A najgore od svega je ?to je gueta smrtno ozbiljan u svojim govnarijama. Upravo iz ovakvih i sličnih postova, mogao bi i za tebe zaključiti da si malo ostao u vremenu i prostoru ranih 2000 hitića. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Prvo - kakva je to "kriza srednjih godina kojom sa opterecen"? Drugo - Sta podrazumevas pod marketingom za muziko? To sto se spotovi vrte na MTV? Nisu to prehambeni proizvodi da se reklamiraju na TV svakih 15 minuta... To sto se muzika vrti u diskotekama..? jel to marketing?? Ili sto pustaju na radiju..? (pa sta drugo da pustaju na radiju nego muzik?) A to sto imas "cist um"..to je samo tvoja tvrdnja i pretpostavka... ![]() Posto verovatno nikad nisi bio u komercijalnoj muzici radio nesto oko toga, definitvno nemas pojma ako ti je ovo isto.. NE PRICAMO O PRODUKCIJI (sintisajzeri, farbe, side chain compressori, drums itd...) DANAS SVI KORISTE ISTE FARBE, nego o onome sto ide odozgo..a to je melodija / hook / nacin izvedbe / jezik / melodicnost itd itd... Ako je sam do farbi i nekog "tog zvuka" ima toga i kod nasih narodnjaka i u Tursko i u Grckoj i u Tunguziji..pa niko od njih nikako da postavi neki svetski hit..?? eh? @ Vasa - nisam mislio na to..mislio sam kad ti Azijci pokusavaju da naprave "zapadnu promenu akorda i melodije" a ispadne nesto bezveze (kao i 90% Ecrovizije) kao sto je negde oko 0:45 sekundi...totalno bezveze..ode pesma (koja pesma) u majchinu....
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
?to se tiče marketinga, SVAKA radio stanica je marketing, svaka tv stanica je marketing, youtube je marketing, top liste su marketing itd. MNe razumijem kako ti ne razumije? da je danas apsolutno sve marketing. Pogledaj malo u riječnik ?to znači marketing. To več dugo nisu samo reklame i oglasi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |