|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
Ok ljudi u ponedeljak javljam utiske kad uzmem i sklopim sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Pre ce biti da je problem brzina rama a ne kolicina. Naravno da ces da osetis boljitak sa vise memorije ali bolje je da uzmes DDR3 ako mozes to da sibnes na tvoju maticnu(u sta sumnjam).
edit: tek sad procitah celu raspravu nisam video da nisam bio na zadnjoj strani zanemari moj komentar.
"Decko ima mrak ton, ali koristi sve moguce pobolj?atore" ![]() Last edited by Sima Strahota; 12-09-2012 at 04:07 PM. Reason: Greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Planiram prelazak na buldozer X6 sa SSD-om.... Ono o cemu vi ne shvatate, jeste da JE x6 sasvim nova generacija procesora, a E7500 mene za sada zadovoljava sasvim. X6 koji ne moze nikako biti sporiji niti losiji od E7500. Razlozi mog prelaska na X6 su virtualizacija i odvajanje platformi, organizacija podataka. Pre E7500 imao sam AMD X2 3800+ zanimljivo je da je moj drugar dao silne pare za intela E6300 koji jeste radio brze ali za duplo vece pare. Kad kazem brze mislim da je njegov export bio 1 minut ranije uradjen. Ubedjen sam da AMD nudi vise za manje para, to je razlog prelaska, inace nisam pristalica bacanja para da bih imao visak resursa. Radim elektronsku muziku u Cubaseu 5, E7500 jeste dobar procesor, ja iskreno ne znam kakvu vi to muziku pravite, pa vam treba jaci procesor, osim ako ne radite rewire 6 razlicitih softvera? Iskreno na E7500 nisam uspeo da pokrenem omnispehere, ali po specifikaciji koju on trazi, pretpostavljam da je problem u samom softveru ne u hw. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Eto na primjer, radim uzivo na 32 sampla (0,7ms) latence sa sve brdom otvorenih efekata i naravno realtime Bank i Program Change na Kontaktu sa 16 bankova i u svakom od njih po 128 instrumenata. Tu ce bilo koji AMD da se zablesavi u roku od par sekundi ako uopste i otvori takav projekat. Tek tolko da imas predstavu da ima sasvim razlicitih namjena jednog audio sistema.
Last edited by Tranzit; 16-09-2012 at 03:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |