|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Sad je vec sve jasnije!
![]() Koristim Beyerdinamic DT770 i one su opticaju veliki deo vremena,tj igraju veliku ulogu jer imaju jako dobar "3D" i prilicno lep i jasan bass,pa na njima mogu zavrsiti dobar deo posla. Malo je problem sto to umori posle sat,dva i usi i glavu,pa bi jednostavno da kad zelim da cujem nesto iz monitora da to ne bude totalni kurslus i da mi monitori ne budu fakticki neupotrebljivi,pa sad ako je do tog jednog bas tona...prezivecu i bez njega! ![]() Tacne dimenzije sobe su 320x310x290. Kakva je procedura sa Vatelinom,koja debljina bi isla,jel ga ima kod nas i kakav je sa cenom u odnosu na sve drugo standardno? I Please,samo nek mi neko kaze jel ima iskustva sa "firmiranim" trapovima i kakvi su u odnosu na DiY? Mislim na akusticki sundjer,naravno... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Piramidalni sundjer...POMOC!!! | StevicaNish | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 19-12-2011 06:42 AM |
Alu sundjer | Sandzama | Razno | 0 | 05-10-2010 01:04 AM |
Vase misljenje (tapetarski sundjer) | Phono | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 18-03-2010 06:37 AM |