|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Tvoj Pro je verovatno 1,1 ili 2,1? Ovo se kontam odnosi na 3,1 pa nadalje. Ostani na Snow-u ili Lion-u u tom slucaju. Vreme ti je za upgrade, to je 5 godina star komp, nije to auto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
10.6.8 je do sada najbolji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
i ja sam na 10.6.8
![]() Cika Quake, Milose i ekipo, ako mislite da se varam, i da 10.7 i nagore radi OK (tj. da ProTools HD i svi pluginsi sljakaju) let me know ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Drzi se 10.6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Buzge, od pluginova koje sam testirao u Logicu svega par njih nije proslo validaciju- Sonnox , Faw Circle i Waldorf Edition.
Zadrzao sam se zbog stabilnog drajvera za Apogee Duet . Isto tako primetio sam jednom prilikom da mi je Fm8 na Lionu pojeo pola jezgra dok inace mozda zakuca 10-ti deo.Usporen je i GUI na Logicu kada menjas screensetove. Sada ima neku zoom animaciju dok je kod Snowa instant prebacivanje. Jedno vreme sam mislio da Lion nekako bolje optimizuje jezgra u Logicu ali sam izgleda to umislio jer isto tezi da napada samo jedno jezgro ![]() 10.8.1 imam takodje ali Logic se srusio ko kruska ![]() Ne znam kakva je situacija sa PTHD ![]() Najbolje napravi image sistema sa superduperom pa isprobaj zadnju verziju Liona.Uvek mozes da vratis Snow za 10 minuta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni Lion radi OK, ne primecujem neku razliku u odnosu na Snow ni na jednom Meku (oba i5 Intel, 8GB RAM). Svi mi plagovi u Logic-u rade normalno, od instrumenata do efekata. Doduse, tacno je za Sonnox da se pola plagova ne validira, ali ja imam staru 32bit-nu verziju koju nisam ni probao na Snow-u, ne znam kako se nove verzije ponasaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
I meni je Lion sljakao dosta dobro od kada su poslednjom zakrpom resili neke graficke bagove u Logicu....medjutim,PT nesto nece....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
U principu si u pravu za Mac Proa - Intel i Apple su podbacili zestoko u zadnje vreme (Intel sto se tice Xeon-a i Apple sto se tice apgrejda na Thunderbolt itd) i sada definitivno nije vreme za kupovinu novog Pro-a. Kad se setim prvih par verzija Pro-a... kakve su to mashine bile u svoje vreme i za kako relativno male pare, najbolji komp koji sam ikada koristio. Doduse, iMac ili cak i laptop sa thunderboltom i PCIe kutijom/konvertorom za isti (da se uglavi recimo UAD2 karta) su odlicno resenje i gotovo brzo koliko i Pro zadnje generacije.
A da ce Apple podrzavati stare Mac Pro verzije to zaboravi. Sve sto ima EFI32 je dead and buried sto se Apple-a tice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Osx 10.7. Lion | quake2 | Computer Hardware | 12 | 30-07-2011 12:43 AM |
mixtape uskoro | HeatMan | Promocija radova | 1 | 28-12-2009 01:32 AM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
Black Lion Audio | Goran | Computer Hardware | 2 | 16-11-2006 01:55 AM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |