|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
pa za techno ti i bas nije neophodan . Tevrste masina su vise za one koji rade jednostavnu muziku baziranu na lupovima / samplovima sa ploca koje "kidaju" i dugackim samplovima..ugl hip hopi rap.
Matrice ugl rave tako sto okidaju cele samplove na padovia.. Mislim nema plravila..ali za tecno ti treba samo banke sa dobrim soundima i sve odradis na kompjuteru. Najbolje je sto manje se potrositi u pocetku..poceti da radis sa sto manje opreme i NAUCIS najvise sto mozes oko software-a..pa TEK ONDA vidis sta ti fali i treba..
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
eh.. nije meni ovo bas toliko strano, sa softverima kuburim vec 11 god. sad mi treba malo promene, da malo rasirim vidik, i nesto pomocu cega cu da brzopotezno realizujem ideju.. mislim da sa dobrim semplovima i setup-om, moze cudi da se napravi na dobrom mpc-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
pa mozda tebi treba nesto drugo, recimo novation launchpad ili akai apc tako neki slican kontroler posto ti to najvise treba za dj aplikacije a oni su vise orjentisani za live i koliko shvatam oni su najbolji za pustanje scena (loopova), naravno sve lepo pripremis kuci i onda na zurci znas tacno kad ces sta da pustis...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
koliko sam ga razumeo hoce da izadje malo iz softvera da ipak oseti hardver tj da bude live session , tako da neka uzme maschine mikro za pocetak pa posle neka odluci dal mu treba ili ne , mada mislim da je malo kinte 250 evra za tako nesto, cak ni mpc 500 nije toliko (ili ja gresim)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
nije u pitanju dj set, samo mi treba kontroler da bih lakse realizovao ideju u trenutku. mikro ili mpd 26 mozda(zbog knobova), nemam pojma. hvala svima u svakom slucaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
http://www.akaipro.com/apc40 onda ovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji Player? | rangor | Pricaonica | 4 | 10-06-2012 11:07 AM |
Najbolji vst eq? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 08-02-2012 12:38 AM |
Najbolji IR i algoritamski rev | Inovative_kg | Audio Software | 12 | 27-04-2011 12:32 PM |
Najbolji mic za GR pre??? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 03-12-2008 11:15 PM |
Najbolji izbor.. | Inovative_kg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 20-10-2007 05:28 PM |