| 
 | |||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  26-07-2012, 11:56 AM | #1 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: Genijalno 

Pa dobro, nisam ni automehaničar, pa ipak nemam ništa protiv automehaničara    Žao mi je ako vređam pecaroška osećanja, ali nikako ne uspevam da shvatim "sportski ribolov". Mislim, potpuno kapiram ljude koji idu da upecaju sebi ručak, kao što kapiram i poštujem ribare koji idu da ulove ručak za nekog drugog i da usput zarade za život. A likove koji idu na reku ili more da bi mučili ribe čisto zarad slikanja s njima ili da bi ih preparirali i turili iznad kamina... jebiga, ne razumem. Ovi likovi mi nešto ne deluju ko da su pošli da pecaju ručak  Da parfraziram nešto što sam skoro pročitao: Lov i ribolov ne mogu da budu sport. U sportu su obe strane unapred upoznate sa pravilima igre i imaju istu opremu. Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | 
|   |   | 
|  26-07-2012, 12:20 PM | #2 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Apr 2003 Location: Bg 

hm ... Kako god, mislio sam da ce vam se dopasti iskakanje ajkule u onakvom rasporedu, ne vidja se svaki dan. My bad. | 
|   |   | 
|  26-07-2012, 12:43 PM | #3 | |
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: Genijalno Quote: 
  Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | |
|   |   | 
|  26-07-2012, 03:17 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 

Ja sam pecaros pa opet ne vidim cemu onolika retardiranost "pecarosa", sumnjam da je ta sirota ajkula vracena nazad sto je razlog vise za unlike    
				__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  26-07-2012, 03:24 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2008 Location: Belgrade 

Mora da je jedan od pecarosa ovaj   Last edited by DzoniPFC; 26-07-2012 at 03:39 PM. | 
|   |   | 
|  26-07-2012, 04:33 PM | #6 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 

JUUU      
				__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  27-07-2012, 12:27 AM | #7 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Apr 2003 Location: Bg 

@svi ostali ovo je totalno offtopic i veze sa mozgom nema ne citaj @ Moritz : Cekaj bre stani, zamisli sad. Pecas kedercice na lokalnom jezzeru i jednom te usere da dobijes neke pare i ispunis sebi cef, i vode te na na pecanje ajkule koja se onako baca. Da, svakako mislim da bi vristao i da bi me ponela situacija. Priznajem, na snimku to deluje debilno, ali opet, razumem coveka. A s obzirom da pominjes vracanje ribe u vodu, mozda si sarandzija, podrzavas catch&release?  Sto je svakako pohvalno,ako je tako svaka cast. Pozdrav Edit: Sad sam video dzonijev post        vristim od smea | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| genijalno!:) autotune | Jan | Razno | 7 | 14-07-2009 12:21 AM |