|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Sve što si nabrojao je tačno, i sve mi je to uopšteno upravo najšarmantnije. Inteligentan pristup produkciji. A ovo za fade in envelopu zvuka ni nije palo na pamet, te ću još eksperimentisati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ova produkcija (sve u sitna crevca) je bila glavna tema aprilskog izdanja SoundOnSound-a, pa kom je pri ruci... Nazalost jos uvek nije free na sajtu. "Demo snimak koji profesionalci nisu mogli da nadmase"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Meni je ovo očajna produkcija sa nekog tehnolo?ko-audio gledi?ta.
Dakle, zvuči totalno amaterski i čuje se da je rađeno na najjeftinijoj opremi koju su mogli kupiti. I to se nisu trudili da zvuči tako nego nisu bolje znali ![]() Metalni zvuk 16 bita u 21. stoljeću. Ali je drugačije pa je zato dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a od novih izdanja odusevila me je recimo selah sue sa produkcijom i pristupom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
sve i da je na berignerima snimano i mixano, nisam siguran da bi iole "svetlija" i "suvlja" produkcija iole stajala gospodjici Grant. Odavno se ne ložim na skupoću snimka u tom smilsu koliko je sve detaljno i ne znam koliko realno zvučeće, ili "mudasto i punchy".. više me intrigira kako sašiti savršeno odelu pesmi i izvođaču. E sad ako neko od vas kome se ne sviđa ovaj pristup, ima ideju kako bi ovo moglo realno bolje i iz tog aspekta zvučati, nek je podeli sa nama, iskreno sam radoznao. Samo da ne pričamo o rezoluciji snimka ili očuvanim tranzijentima i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
e jbg, Frozen je već remek delo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
posto je prso forum, ne znam jesi li video private message i odgovor ovde...i mejl?
Poslah ti pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
sve kul
|
![]() |
![]() |