|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ako sam dobro shvatio problem je samo na jednom monitoru ? Za pocetak provjeri zvucnu karticu i struju. Ako je do zvucne , tj do njenog output to ce utvrditi tako sto ces prebaciti taj monitor koji pravi problem na kanal na kojem je ovaj koji radi ok (na isti nacin mozes testirati i same kablove), pa vidi sta ce da se dogodi.
Ovo za struju je takodje cest problem a mozda ti nisu na istom produznom utikacu oba monitora ? Najbolje da probas razne kombinacije i sa strujom, tj da probas da ga bocnes na neku drugu uticnicu u kuci, ili da ugasis frizide il tako nesto ![]() Racunar ces najlakse eliminisati iz jednacine tako sto ces pozajmiti od drugara laptop i probati sa njega.
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Proverio zvucnu i kablove bas kako si naveo,problem je i dalje tu na istom monitoru. Ukljucio monitor na razne uticnice u kuci ali opet taj isti zvuk.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ako se razlikuju, onda proveri kakvo ti je uzemljenje u kuci-stanu. Ja posedujem A5X i imam mali noise na oba monitora ali to je normalno, i cujem ga tek kada nabijem glavu u monitor ![]() Moj savet. Uzmi oba moniora i prosetaj ih po kuci , ukljuci u razlicite uticnice pa proveri da li ces imati razliku u sumu. pogasi sve po kuci, tipa frizider, zamrzivac, sporet, tv sta god, cisto da se osiguras sto se tice napajanja. Ako i pored svega ovoga ima razlike, onda pozovi Adam fabriku u berlinu pa ih pitaj, das im serijski broj monitora i kazes sta je problem, ili im posalji mail. ako ti smeta salji na reklamaciju. Po mom misljenju mozda si nesrecne ruke u ovom slucaju pa ti je zapao neki falican pojacavac visokotonca ili je neki elektrolit falican... ima dosta toga sto moze da izazove sum. Nadam se da ces resiti problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K:Adam A7, Adam A5X, Dynaudio BM5A, KRK VXT6... | euphoric | Kupujem/trazim | 2 | 14-04-2011 09:11 PM |