Quote:
Originally Posted by OFF
Ponosno proglasavam sebe za magarca meseca!
Imao sam 5 amplitube ukljucenih, pa ih uredno ugasio (i ostalo preko 4 gb).... a nisam ih skroz sklonio iz projekta....kao ni ostale pluginse...nego ih samo gasio...
mozda nekome i ova glupost bude od koristi 
|
koristi! i te kako...ja sam upravo malopre čitajući ovaj post do?ao do zaključka ?ta mi je skucalo jedan projekat pre mesec,mesec i po dana jo? u sirovoj fazi.....nisam ni znao (da iskren budem) da amplitube toliko ?dere, obično me brinu razni semplovi za kontakt i sl.....a isto je bio benigni projekat gde sam pokačio par amplitube-ova i dva guitar rig-a i nekih par dr. pluginova čisto da okvirno čujem kako će da zazvuči kasnije...i zazvučalo je ! kvrc ! nisam ga vi?e ni otvorio posle, nego "Jovo Na Novo".. od tad u fazi usnimavanja NI?TA ?ivo niti insertujem niti sendujem, sve dok ne exportujem wav trake i usisam ih u nov projekat...a do tad sam me?ao i audio i midi(VST) i odmah rokao efekte i drkao maltretirao master ?inu, jednom rečju sva?ta i daj da zbombam ?to pre.......sve kao, imam 8 GB RAM-a, zabole me resa, izguraće komp...
Poz i hvala za informaciju !