|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Sve stoji isto a latencija "napreduje. Ali kada restarujem racunar sve radi normalno NEMA LATENCIJE i opet posle malo duzeg rada opet se javlja latencija
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kada nasnimavas, monitorises sa njenog mixera, pustis kanal koji snima direktno u mix ili na izlaz za dodavanje efekata.. nema nikakve latencije, ide direktno. za vst podesis u programu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Na VST instrumentima imam latenciju ali tek posle malo duzeg rada u pocetku sve radi ok.ali posle duzeg nasnimavanja javja se latencija.A kada restartujem racunar opet sve radi super nema nikakve latencije. Neznam da nije problem u drajveru nedavno sam skinuo najnoviji sa sajta M AUDIO za windows xp sp2
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ne bi trebalo da pravi sranja, imam istu na sp2. moguce da ti program nije dobro instaliran-ne legne dobro. deinstaliraj njega pa ponovo instaliraj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam i to cak sam ucitao sistem ponovo i opet se dogadja isto u pocetku radi bez greske super posle izvesnog vremena javalja se latencija i opet kada restartujem racunar sve radi super. Neznam u cemu je problem
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je resenje da prebacis folder midi port enabler u jedan folder navise......ako mislis na kasnjenje preko USBa dok sviras (verujem da je taj problem)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M Audio Delta 1010 LT | ChoME | Computer Hardware | 3 | 21-09-2011 11:45 PM |
M-audio delta 1010 96KHz problem | sinvelikogmajstora | Computer Hardware | 6 | 12-01-2011 02:53 PM |
M-Audio Profire2626 i Delta 1010 LT zajedno? | veliborv | Computer Hardware | 4 | 03-04-2009 04:28 PM |
M-audio FW1814 vs. ASI ASP 1010 ? | File | Computer Hardware | 0 | 08-03-2007 12:24 PM |