|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni ovo zvuči stvarno impresivno, kilometrima bolje od svega ?to ja uspevam da dobijem kačeći neke plaginove ma master. Za moj ukus nije too hot, već upravo onako kako treba da bude, nije se waveform pretvorio u ciglu, zadr?ana je boja zvuka bubnjeva... Postaviću i ovo na Soundcloud, po?to je ovaj download sa rapisharea - bar kod mene - ne?to mnogo spor. Pa neka ljudi uporede originalni miks i ovaj masterovani.
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Eh, taj Stardust club je stvarno trebalo do?iveti.
Ali da te ne bih bacio potpuno u sentimentalni trip, vraćamo se u stvarnost: danas je na tom mestu turbofolkoteka. Evo linka: http://soundcloud.com/ddjuric/znak-s...p-predlog-khan
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
evo i ja se poigrao
http://soundcloud.com/caac-1/znak-stardast-klub/s-haD2Y Last edited by cAAc; 23-04-2012 at 05:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Super je i ovo, malo drukčiji pristup, sa vi?e reverba i kompresije. Evo, uključujem iMac da čujem obe verzije na njegovim zvučnicima. To mi je sad standardna referenca - ako na iMac-u 24'' zvuči dobro onda će verovatno zvučati dobro na bilo čemu. Taj iMac mi je pomogao da shvatim kako ne treba ni da poku?avam sam sebi da radim mastering.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
ma super stvar ..rano je za spavanje,oci nisu jos umorne : )) sporiji deo je lose zvucao ..evo je nova varijanta ..nije sprzeno toliko(necu da spamujem vise ..ovo je poslednji ap)
http://soundcloud.com/caac-1/znak-st...klub-1/s-W11Gn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[live set/mix] The 65D Mavericks @ klub Compressor | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-06-2011 09:28 AM |
zvucnici za klub???? | loscolorados | Monitoring | 1 | 19-09-2010 10:45 AM |
Kakav je Gun Klub u BGu? | Shot | Razno | 10 | 03-09-2010 01:11 AM |
snaga razglasa za klub | kasho | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 14-03-2010 02:51 AM |
Lag & Lesha @ klub Soul // petak 19. februar | Lag | Razno | 6 | 19-02-2010 08:00 PM |