|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci ja ne znam kako niko ne cuje distorziju na low endu, evo malopre mi je bio prijatelj koji nije mikser, ali jeste muzicar, i ja mu pustim stvar i pitam ga "Jel cujes neki problem ovde?" on kaze "KRCHI!" ko iz puske. Pustim mu FLAC-ove Marshal Mathers LP, Dr Dre 2001 posto je Dre poznat da gura SSL do kraja, on kaze "Krci, ali na drugaciji, prijatan nacin". Ne verujem da ova pesma bas na kombinaciji (profire2626 + Adam A7x) kojoj imam kuci tako pogodjena da se lose cuje kod mene. Kad udari kick, ja se zgrozim. Dre nije pravio beat, ali sam siguran da je njegov tim radio sve... Meni ni zadnji Dre-ov singl Kush nije spektakularan. Previse nekako stisnut, nekako mi ne zvuci otvoreno nego stisnuto. Na Dre 2001 jeste Dre tada mozda izdao najglasniji rep album, jeste prelimitiran za moj ukus, ali se nekako cuje otvoreno Last edited by Jan; 03-04-2012 at 05:07 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlada Divljan Feat. Svi Na Pod! | Arthur | Promocija radova | 21 | 15-12-2010 12:33 PM |
Senidah feat. Zlatko | gregor z | Promocija radova | 0 | 04-12-2010 08:19 PM |
Dub it up feat MADONNA - mvr | voomighty | Promocija radova | 4 | 26-01-2010 09:27 PM |
McMarko feat Sky Wikler | bassystem | Promocija radova | 45 | 16-06-2009 04:10 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |