Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 14-03-2012, 11:45 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: DJ Umjetnost??

Quote:
Originally Posted by AudioStorm View Post
To majstore,pa jesam ti rekao i onda da pokusas,ti ces to da sprzis covjeche !

Ozbiljno,bas mi je milo ovo sto si javio,nekako mi je bilo to logican splet dogadjaja da,izmedju ostaloga se odradi i takva (ko)-produkcija !!

Pa da vidimo ko ce onda da napada DJ-ve,hehe

Nego ako nije tajna,aj kad bude nesto opipilivo da nam poblize kazes o cemu/kome se radi ...

Srecno Vrach !!!

Videcemo oce li da ispadne nesto!
(inace, Mislim da mi je rekao da je jedini Englez koji je potpisan za Tiesto-ov label..)
DaBear is offline  
Old 14-03-2012, 11:53 PM   #2
VukP
Moderator

VukP's Avatar

Tema je, cudnim preokretom, presla put od nepotrebne pljuvacine do promocije (potencijalnih)radova.
VukP is offline  
Old 15-03-2012, 12:03 AM   #3
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by VukP View Post
Tema je, cudnim preokretom, presla put od nepotrebne pljuvacine do promocije (potencijalnih)radova.
Bas tako! Potencijalni radovi...
DaBear is offline  
Old 15-03-2012, 12:15 AM   #4
VukP
Moderator

VukP's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Bas tako! Potencijalni radovi...
Tome je mesto u odeljku Promocija radova, a ovde bi mozda bilo zgodno, kad su se veci mnogi raspisali, pojasniti sta to DJ-evi zapravo rade i time mozda smanjiti ociglednu netrpeljivost i eventualno spreciti potencijalne uvredljive ispade u buducnosti. Pa ako se kroz to i provuce reklama/samopreporuka/hvalisanje sopstvene firme, nije strasno.
VukP is offline  
Old 15-03-2012, 12:18 AM   #5
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by VukP View Post
Tome je mesto u odeljku Promocija radova, a ovde bi mozda bilo zgodno, kad su se veci mnogi raspisali, pojasniti sta to DJ-evi zapravo rade i time mozda smanjiti ociglednu netrpeljivost i eventualno spreciti potencijalne uvredljive ispade u buducnosti. Pa ako se kroz to i provuce reklama/samopreporuka/hvalisanje sopstvene firme, nije strasno.

http://en.wikipedia.org/wiki/DJ

Bockie is offline  
Old 15-03-2012, 12:32 AM   #6
VukP
Moderator

VukP's Avatar

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Tako bi mogli uraditi sa vecinom tema na forumu pa onda forum ne bi ni imao razloga za postojanje.

Umesto durenja, nicim izazvane price o sopstvenim poslovnim poduhvatima i pozivanja na wiki ne bi bilo lose da neko nekada kaze nesto korisno, informativno i edukativno, ako vec poseduje takve informacije.
VukP is offline  
Old 15-03-2012, 01:18 AM   #7
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Lično mislim da bi elementarno poznavanje materije i istorijskog nastanka, kao korisne, informativne i edukativne subjekte, predupredilo bar elemente uvrede i nepoznavanja u početku ovog posta, takve ideje u osnovi i pre započinjanja ovakvih postova. I zato sam i stavio nešto što je potpuno korisno i informativno i nadasve edukativno.

Baš zato što je ovo javni forum, pretpostavka je i da će još neko pročitati to što pišemo ili postavljamo i naučiti nešto.

Drugo, postoje i mesta u "Audio produkciji" gde ima dovoljno prostora za ozbiljnu i edukativnu priču o DJ-ingu, a ne ovde u "pričaonici" - svojevrsnoj "kafani" foruma i to u temi sa duplim znacima pitanja i pomenutim početkom.

Mislim isto tako i da je onaj početni cilj, da se tema ostavi otključana da bi se ukazalo na pojedine stvari, sada ispunjen i više od toga - čovek je rehabilitovan...

Sad je već sve zrelo za jedan lep "close", pa ako ko ima šta pametno neka stavi nešto korisno i edukativno na neko prikladnije mesto na forumu.

Poz'

Bockie is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules