|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pa mislim da je isti princip dugmence "Hvala". Jeste da je malo nezgodan naziv za ovo sto ti predlazes, ali poenta je ista ? ..
![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pa nije bas, ako to dugmence "hvala" koristimo kao "svidja mi se", kako cemo znati koliko je bilo sa "ne svidja mi se", jer svi koji cuju, a ne svidja im se pesma iz bilo kog razloga, retko ko to i napise,jednostavno ne zeli da komentarise,ali bilo bi super da moze negde da klikne pa da se tacno vidi koliko je bilo sa "svidja mi se" i sa "ne svidja mi se",sto je i poenta mog predloga
pozz Grada Last edited by grada27; 08-03-2012 at 04:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ustvari,tvoja poenta je da imamo like/dislike opciju,kao na YT.Em aj rajt?
![]() Last edited by AudioStorm; 08-03-2012 at 05:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-03-2012 at 05:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Meni se ne dopada ideja.
Ljudi će kliktati polu-mahinalno, na prvu loptu, i neće puno pažnje posvećvati komentarisanju. Ovako je definitivno bolje za autora da mu makar dvoje-troje ljudi ostavi čestit komentar, nego da ima 155 lajkova i pomisli da je dobar... ![]() Druga loša stvar je što će ličati na Fb jer... ...pa nema dalje, de ćeš grđe od same te činjenice... ![]() Drugo, to "hvala" nije samo puko hvala, već je odličan forumski alat. Naime, ako ste primetili, svakome u "statistics" (na profilu) može da se pogleda kome je zahvalio na čemu i za čega mu je kad zahvaljeno. Lak i dislajk bi bili samo larpurlartizam... Dakle ja snažno "dislajkujem" ovaj predlog! ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno,nisam uzeo bas sve cinjenice u razmatranje sta je dobro i sta je lose u ovom predlogu,ali sada vidim da ima vise losih nego dobrih stvari, kao da nisam nista predlozio. Idemo dalje....
![]() pozz Grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
Evo, Vasa je rekao ono sto sam ja htjeo da kazem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
E, a ono ?to sam ja propustio da ka?em je rekao Boki
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Posto je ovo demokratsko drustvo i svako ima pravo da kaze svoje misljenje, eto ja bih rekao da je ovo odlicna ideja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PSP Audio promocija - 5 super eq' za 99 Eura | DaBear | Audio Software | 7 | 11-01-2010 09:39 PM |
ruDAW - promocija i novosti | diviner | Obavestenja | 50 | 21-02-2008 04:48 AM |
Promocija radova na POPBOKS.com | perapera | Promocija radova | 0 | 24-07-2006 04:31 PM |
Promocija MANGUS, Bitef 19.jan...obavezno dođite | bassystem | Promocija radova | 45 | 26-05-2006 02:15 AM |
Promocija | Jadran | Promocija radova | 12 | 21-10-2003 04:02 PM |