|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A da je DJ 'lebac gorak - jeste. Kao i 'lebac svakog ko ne?to radi po?teno i dobro. Pozdrav, Vasa
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
pa bogami, ovde ima kilogram aktivnih profi i amaterskih didžejeva. A i oficijalni razlog banovanja je "besciljni hejt", novopridošla kategorija po kojoj neko može biti banovan, makar hejtovao i bananu, naravno, besciljno. I molim da se razlikuje hejtovanje/pljuvanje od neslaganja i iskazivanja različitih ukusa. U njegovoj postavci stvari o didžejevima, nisam video ništa osim hejta.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jeste čika Vasquez, ali ipak je krajnje neukusno. I u svakoj kafani ima kako se ponaša, pa tako i ovoj "kafani" - "pričaonici" na ovakvom forumu. I sam volim i psovku i britku reč, ali ne samo zarad same sebe. To je onda Troll i isto kao što na nekim forumima tako reaguju čak i za "vs" rasprave i mnogo manje stvari, mislim da nije ok ovako nešto iskulirati. I ja tu muziku nazivam "brain drain" (skračeno od: brain-elektro-face-drill-hip-shit... i kako hoces), ali čovek pominje iq, majmune...pa jebi ga...baš vredja, a goomila ljudi, koji posećuju forum su dj-evi, pa i ako nije vredjao pojedinca, vredjao je grupu pojedinaca, što je isto ili čak gore. Jedno je kad ne voliš neku muziku, pa si nekad oštar, i to je ok, ali vredjati celu branšu...jbg... Mislim da je Arthuro postupio potpuno ispravno i možda sam i sam trebao drugačije, ali sam ipak poslao čoveku na PM molbu da se suzdrži pre par dana, da je ok čovek, da ima znanje i da je šteta da kvarimo atmosferu izletima...ali eto. U krajnjem, možda i nije loše ovako, ja se iskreno nadam i pozivam čoveka da razmisli i da je dobrodošao, jer ,kažem, mislim da je čovek ok, da zna i može i da pomogne, samo da ne misli da smo "cafe-forum" za usputno nagvaždanje...
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Treba da stoji... ...za primer...! Nije čak ni najgori, ima tu još nekih kandidata, bar ja to tako vidim, a posle nekog vremena, neka se skloni, ili kako već se odluči... ![]()
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Bockie i Arthur su sve rekli, tako da ja nemam sta da dodam (takodje sam tajsam video da postuje korisne postove, tako da ne znam sta ce mu ovo), sem da se ovaj ban ne shvati ozbiljno. Takodje, apelovao bih da dignemo ban vec sutra, upravo da se ne shvati isti pogresno/ozbiljno.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Apsulutno!
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
E, lepo, onda bri?ite sve ?to nema veze sa temom, pa da nastavimo... po?to u pravilniku pi?e da je du?nost moderatora da bri?e off-topic postove
![]() Pozdrav, Vasa
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|