|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Aj videću ?ta ću i kako...
Dvesta puta sam već deinstalirao OS uz naravno format harda, ali kako imam mali milion fle?eva i eksternih HD-ova i jo? jedan pride net-book koji koristim za pisanje i učenje iz tutorijala, totalna mi je enigma kako bih mogao to a da bukvalno ne poobaram sve sisteme, ?to mi je posle toga nedelju dana akanja. Jer, fle?evima stalno prenosim fajlove s računara na računar, ?to je sto posto način na koji mi se ova "pogan" ?iri sistemima. Combo Fix sam već koristio, ali ne sa CD-a nego sa lokacije gde mi je i downloadovan. Pomenuo sam vam već da imam EMU... ...o 1820 je reč i zanimljivo je da CTHELPER proces koji se pojavi kao sastavni deo aktivnog Patch Mix-a (naime, bez njega neće da radi), uzorkuje se kao virus!?! Sve i da nije virus, taj CTHELPER mi uvek zauzima 50% CPU-a u W7. nisam siguran da sam s njim imao taj problem u XP-u, mislim da nisam. Takođe, nakon pokretanja Photoshopa ili Premiera CS 5.5, Adobe automatski pokreće neki CS5 Service Menager, koji opet uzme pola procesorske snage! ![]() ![]() ![]() Jbt, stvarno ću odlepiti od ovoga. Izgubio sam ?ivce cinculirajući se oko nečega ?to ne mogu ustanoviti tačno ?ta je. Mislim da je izvor katastrofe u nekoj vitalnoj instalaciji, zaista ne znam ?ta bi moglo drugo da bude.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Asio for all v. 2 drajveri ili nesto drugo? | disco violence | Audio Software | 4 | 11-11-2011 03:59 PM |
Wavelab ili ne?to drugo za indeksiranje | Surfer | Audio Software | 21 | 09-09-2011 06:31 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
Zoom H4n ili ne?to drugo za snimanje na foh-u? | Edi Prog | Live Sound | 17 | 20-08-2010 10:18 AM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |