|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Bubanj kojim baratamo na probama je neki jeftini Yamaha DTXpress, a uzivo koristimo akusticni bubanj.
Nisam siguran da si me razumio ipak, ili mozda jesi ali sam ja zbunjen...nista novo. Ja ne pokusavam zamijeniti "zivi bubanj" sa "elektroncem", taj postupak mi je vec jasan. Ja pokusavam kompletno zamijeniti bubnjara sa elektronikom ![]() Znaci, imam vec "snimljene" (ukucane) midi trake bubnjeva (koje bih izvadio iz postojecih midi pjesama koje kruze internetom, itd..) i onda bih da njih pustam sa playliste a da idu kroz neki od tih VST-a. Mozda si to vec pojasnio kad si rekao "a ovo sto pitas oko povezivanja i te *.mid baze, ovi programi ako ih otvaras na laptopu se otvaraju ili standalone ili preko kontakta, baze im prethodno ucitas (cii mi se da su *.nki extenzije) i misem menjas sta oces, nema tu nekih cuvanja midi "boja" pa ucitavanja pa trte-mrte", ali nisam siguran 100%. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live audio u midi ? | dardam | Audio Software | 3 | 02-09-2011 04:32 PM |
Kupujem: Elektronski bubanj (MIDI) | sub | Kupujem/trazim | 0 | 13-04-2010 03:36 PM |
SB live i MIDI | rasa01 | Computer Hardware | 9 | 20-11-2009 05:22 PM |
preporuka za live mikser (podmiks za bubanj) | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 27-09-2009 08:48 AM |
Live nastupi isključivo sa LAPTOP-MIDI KONTROLER kombinacijom | mesh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 13-01-2009 01:16 PM |