|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa to je maximalno 48, nemoguće da nema da se obori na 44...?!? ![]() Ima sigurno, matori...! Samo znam za te driverless da su fixno 44... A ostalo imas driver, pa moze da se menja!
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ali čekaj...
A sto bi kupovao mic...? ?to ne uzme? ovako ne?to za 10-tak ?...:
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() Nema? neki bilo koji dinamicki mic?! Ja mislio da ima? bar neku ?urku...bilo ?ta... A i to se isplati, uzmi Sm ili Beta 57 i onaj kabl... ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Slichan tema je bila, ima i nekih primera pa pogledaj:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39560 Ako ti treba samo za "ideju" kako kazesh... shto ne bi uzeo neki najobichniji mic za skajp (200-300din) chisto da se "ideja chuje"... @Big Bockie Da li si to probao ili ? Ako jesi koja je razlika izmedju te konekcije i konekcije mic -> kartica... (bez preampa izmedju - naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Yep! Pa, razlika je... ...dosta različita! ![]() Najveći nedostatak je, što reče jedan lik, - "Džajn" (Gain)...! ![]() Ovde čovek traži baš nešto jeftino... Ne mogu da opljujem toliko ideju, ipak to dosta ljudi koristi, a ni ja nisam baš probao sve, svega par... ...i rezultat je, kod manje-više svih...da...fali "Džajna", žešće fali... ![]() Zato i kroz postove pokušavam prikriveno, čak podmuklo rekao bih, da objasnim da ne baca čovek pare... ...kroz predloge dvojako upotrebljivih ili veeeoma jeftinih rešenja! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja se izvinjavam, cemu zapravo sluzi ovaj kabl ? To je u stvari konverter ? I preamp ? Objasnite ako vam nije tesko ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofoni? | spidermusic | Nik?a Brato? | 3 | 23-01-2011 08:59 PM |
MXL Mikrofoni | dawid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-11-2006 10:17 PM |