Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-01-2012, 10:47 PM   #31
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: How the U.S. Lost Out on iPhone Work...

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Zato sto se ti poslovi vise nikada nece vratiti u Ameriku,uskorocemo placati 200 litru goriva,jer Ameri uvode sankcije Iranu.
Zato nema vese megauploada.(hiljadu zasto,jedno zato)......
Da... poenta je i u tome sto svoje ekonomske promasaje "resavaju" otimanjem tudjeg... ali to ne mogu svi da rade.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2012, 02:13 PM   #32
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

EU je uvela sankcije pa je zato benzin...mada..EU...ameri...isto je to....! A nafte ima, nego je ovo divna prilika da se udvostruci cena, pa sto da se baci...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 02:02 PM   #33
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Sasvim slucajno nabasah na ovo
http://www.svevesti.com/a223654-robo...r%C5%BEava-epl
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 02:15 PM   #34
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
A po cemu se to Kina razlikuje od Srbije? U Srbiji su plate bezobrazno male, a jasno se vidi da se desetak ljudi neumereno bogate na racun toga... ne vidim u cemu je problem osim da je lakse (utesnije) gledati u tudje dvoriste.

E da... u Kini je jasan privredni rast zadnjih godina... kod nas toga bas i nema... znaci imamo izrabljivanje, beznadje, drzava tone sve dublje i dublje, a mala grupa se bogati. I to nije feudalizam? Slazem se, to nije ni feudalizam...

EDIT: I da... objasnjenje... ako ne mozes kupiti roba na pijaci, onda nije robovlasnicki sistem... feudalizam je blizi...

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 28-01-2012 at 02:19 PM.
Old 28-01-2012, 03:24 PM   #35
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
A po cemu se to Kina razlikuje od Srbije? U Srbiji su plate bezobrazno male, a jasno se vidi da se desetak ljudi neumereno bogate na racun toga... ne vidim u cemu je problem osim da je lakse (utesnije) gledati u tudje dvoriste.

E da... u Kini je jasan privredni rast zadnjih godina... kod nas toga bas i nema... znaci imamo izrabljivanje, beznadje, drzava tone sve dublje i dublje, a mala grupa se bogati. I to nije feudalizam? Slazem se, to nije ni feudalizam...

EDIT: I da... objasnjenje... ako ne mozes kupiti roba na pijaci, onda nije robovlasnicki sistem... feudalizam je blizi...
Slazem se sa tobom,ali sve je tacnija moja konstatacija,da se radnik u Appleovoj fabrici ne razlikuje od onog na djubristu u indiji.Sad vidim da mu je jos gore.Slicno smo se raspisali kad je Jobs umro,''veliki covek,vizionar'' u mojim ocima sve je manji i manji,ziveo Gejts.
P.S.Just do it and shut the fuck up!!!Tako je sve pocelo.

Last edited by disco violence; 28-01-2012 at 03:26 PM.
Old 28-01-2012, 03:27 PM   #36
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
..............''veliki covek,vizionar'' u mojim ocima sve je manji i manji,ziveo Gejts.
......
to ti je kao da trazis u slepca oci... ako je neko veliki covek, vizionar, ne mora biti preterano saosecajan, pobogu!

Old 28-01-2012, 03:37 PM   #37
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
to ti je kao da trazis u slepca oci... ako je neko veliki covek, vizionar, ne mora biti preterano saosecajan, pobogu!
Vizionar ne mora,ali veliki COVEK mora.Budimo ljudi iako smo vizionari o tome ja govorim.
Old 28-01-2012, 03:52 PM   #38
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Vizionar ne mora,ali veliki COVEK mora.Budimo ljudi iako smo vizionari o tome ja govorim.
Sorry, nije za mene veliki covek neko ko me postedi napora, a ja zbog toga riknem pre nego inace (uprosceno receno). Hvala ali ne bih...

Old 28-01-2012, 04:14 PM   #39
Haxli
Pro Member

Quote:
a po cemu se to kina razlikuje od srbije? U srbiji su plate bezobrazno male, a jasno se vidi da se desetak ljudi neumereno bogate na racun toga... Ne vidim u cemu je problem osim da je lakse (utesnije) gledati u tudje dvoriste.

E da... U kini je jasan privredni rast zadnjih godina... Kod nas toga bas i nema... Znaci imamo izrabljivanje, beznadje, drzava tone sve dublje i dublje, a mala grupa se bogati. I to nije feudalizam? Slazem se, to nije ni feudalizam...

Edit: I da... Objasnjenje... Ako ne mozes kupiti roba na pijaci, onda nije robovlasnicki sistem... Feudalizam je blizi...
+1
Haxli is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 05:40 PM   #40
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Pa dobro, sad će verovatno da anga?uju Hollywood za pomoć! Umesto rasko?nog ?ivota i lupanja por?ea i eksplozija luksuznih vila na filmu, sad će Brus Wilis da bude "The Scavenger"...!

Onaj govedji glas:

wooOOOM...The ultimate story of a man who scavenges for life, love and children lost to eavil rich corporation! He eaven drinks his own pee, and feels the joy of nature, pure life, bare feet on dirt and grilled rats for dinner! Now he fights back at the rich! ...wooOOOM...
- "I can't say it all went exactly the way I'd planned, but I was right about one thing: they were all better off dead!"
This summer...Bruce Willis is...wooOOOM.... ...The Scavengeeeerrrr !!!
1$ tickets online!!!

Uh, kako montiram...!

Quote:
Originally Posted by Haxli View Post
Nadam se da mi necete zameriti... al meni malo postaje dosadna taktika "daj narodu da vidi kako ima gore"...
Potpuno se slazem !
Stvarno moram reci da ne mogu da vjerujem kako vise neko moze da se peca na tu pricu!!?!?Daj bre,dosta vise toga,napravili su jednu fakticki BEZIZLAZNU situaciju u uopstenim normama ponasanja da je tako nesto postalo opste misljenje!!Ma sto me interesuje sto neko zivi gore, (ovo pricam u jednom hyper-optimistickom smislu,u nekom gledanju ka napred a ne nazad) zasto da se ne ugledamo na neka prosperitetna drustva,tipa zemlje Skandinavije,Australija,Svajcarska itd...(ne kazem da su idealana ali i to su ljudi osmislili,nisu Markabijanci)

Zasto sve moramo posmatrati sa tamne strane?Ja ne kazem,mi,LJUDI,smo generalno u velikim govnima ali smo mi krivi za to i ne mrdamo k..cem da nesto promijenimo povodom toga!!A mozemo mnogo !!!

[QUOTE=Haxli;321149]
Quote:
Originally Posted by Haxli View Post

Pa ne znam shta je tachno poenta forsiranjem ovih pricha:
- dajte da i mi imamo ovako neshto slichno (tj moze i gore da vam bude => cuti stoko!)
ili
- pochnite da se bacate sa zgrada da bi neko primetio problem...
Zasto se,promjene radi,umjesto skakanja sa zgrada u smrt,ne bi nekome uzirenom pohlepnom glodaru ne bi digla u vazduh njegova skupocjena limuzina,zapaljena vila,i slicno??Zato da ne.Radikalno je?? NEKA JE!!

Sa fukarom nema lijepe rijeci koja gvozdena vrata otvara,ima ona BATINA JE IZ RAJA IZASLA!

Zasto bi ljudi uzimali sebi zivote i svoje porodice zavijali u crno,kad to mogu drugima,onima koji su direktni krivci!Pa kad to bude postalo normalno da vidimo kako ce se gamad ponasati i kako ce onda razmisljati.

Sto je rekao veliki vladika u Gorskom Vijencu,kome prsne celo,kuku njemu!

Quote:
U tome i jeste poenta, onaj ko vise proizvodi imace manju krizu. Kriza se ne resava kreditima, stranim bankama i besomucnom trgovinom... samo proizvodnjom.
APSOLUTNO!
Ali cika Bogy,ko je (svima) nama (u regionu) kriv sto su najvece fabrike pogasene,prodate,industrija dovedena do ocajanja,kompletna privreda u kolapsu,sve rasprodato i unisteno,na hiljade ljudi ostalo na ulici,bez posla,sa unistenim penziono/zdravstvenim fondom i idiotskom penzijom,ko je za to kriv??KO JE TO DOPUSTIO ?

Plasim se,kao i svi da dam odgovor ...

Dalje,to sa Soroshemm...pa ljudi,on je jedan od arhitekata NWO,on je jedan od glavnih protgonista sve ove ljudske nesrece,(mozda zvucim zaista grubo,ali po meni je stvarno tako),on je siva eminencija koja ese sad po dobro smisljenom planu,uradjenom do nasitnijih detalja,on se sad sa tom svom bulumentom bjelsvjetskih oligarha i vladalaca iz sjenke nudi kao neko ko ce sve to da promijeni !

Sto kaze David Icke,stari,dobro oprobani i efikasni recept kroz vjekove
Problem-Reaction-Solution

Dovode nas do toga,po svim dosad prikazim,po svemu sudeci,(moja) logika je neumoljiva,tome se stremi - jednoj,univerzalnoj politici,jednoj valuti (euro kod nas,amero u USA),jednoj trgovinskoj organizaciji po cijim pravilima se moraju svi potpisnici prikloniti (WTO),jednom jedinstvenom zdravstvenom sistemu sa takodje samo njima odgovarajucim postavkama koje su najblaze receno uzasne(WHO),jednom bankarskom sistemu koji nemilsrdno apsorbuje sav svjetski zdravi privredni rast u svoje krtoge (MMF & World Bank), jednoj svjetskoj armiji kao udarnoj igli za sve "neposlusne" (NATO) i na kraju jednoj ujedinjenoj svjetskoj vladi !!!

Vjerovatno sam bio prilicno radikalan,mozda i kao neki paranoicni teoreticar zavjere ali sustina je jedna,moramo se podignuti jer crno nam se pise ...

I svakako nam ne gine jedan RESTART CIVILIZACIJE !
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules