|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Čestitam,nadam se kako ćeš se nasvirati i naravno nauživati
![]() Reci mi da li si slučajno dobio i onu dodatnu papučicu za run/stop i slow/fast funkcije? Ovo me interesuje prevashodno iz razloga,što kako vidim na Ventilatoru osim prekidača slow/fast ,nema prekidača za potpuno uklanjanje rotary efekta? Ne znam da li je to možda ovaj drugi prekidač,bypass??? Reci mi da li Ventilator misliš koristiti ručno (postavljen negdje na klavijaturi) ili nožno? Last edited by Kefa; 25-01-2012 at 10:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
cestitam, kupio si odlicnu stvar. I ne brini, to je "built like a tank".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Papuca sa prekidacima za slow/fast i break (zaustavljanje motora) je opciona. Mislim da za malo boljeg 'elektricara' nije problem da je napravi. Sema spajanja je data u standardnom uputstvu koje imas na njihovom sajtu.
http://neo-instruments.de/en/ventila...ator-downloads Nema nista osim stereo dzeka, 2 prekidaca i malo zice. Planiram da nahvatam nekog ko lemilicu drzi malo bolje od mene da ovo sastavi. Bypass dugme je relej koji ulazni signal prespoji na izlaz, znaci potpuno zaobidje elektroniku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Kada i ako bude? u prilici,baci nam koji snimak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Bx33z...eature=related
Zanimljiva uporedba!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Overhead Mic. simulacija. | bumbar | Audio Software | 13 | 28-03-2007 09:05 AM |
Softwerska simulacija magnetofona | Zid | Audio Software | 16 | 28-01-2005 10:20 AM |