|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ako cemo o igricama.. za pare koje treba izbrojati za iPad, se kupuje odlican stoni PC koji ce miljama biti udaljen od svakog notebook racunara po performansama (za igre).... a koji je kostao iste pare. Operativni sistem sam po sebi ne znaci puno ako nema ozbiljnih aplikacija, i ako nema mogucnosti da se prikace na tablet profesionalni audio interfejsi. (mogucnosti realno ima, ali niko tu ne vidi neko trziste) Recimo skoro sam pokrenuo thread na gs, koji se tice programa za profesionalna akusticka merenja (mene to zanima) za mobilne uredjaje... i ispalo je da ozbiljnih ima samo za iPhone i iPad (nisu besplatni, naravno), iako sve android spravice imaju sve neophodne resurse da bi ta aplikacija radila uspesno... aplikacija (ozbiljnih) nema... jer najverovatnije niko to nece praviti za dzabe. Quote:
Imati internet, skype, email, itd... naravno da mi nece biti razlog za trosenje para za tablet... niti jedan.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 18-01-2012 at 07:39 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Future Of Apple | Coconut | Razno | 2 | 13-08-2010 01:25 PM |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |