Svjestan sam ja većine tih problema, ali sam zamislio da to pravim bez nekih sintova, ?ta znam?!
Prostorija u kojoj radim je vrlo mala, nema simetrije, ja se tu nalazim u nekakvom ispupčenju - zvuk jednog monitora ide direkt u ćo?ak sa moje lijeve strane, a drugi se prostire desno, ka prostoriji i vratima, ali sad nemam mogućnosti da to promjenim - u budućnosti planiram da opremim neku prostoriju, uradim akustički tretman i tako to - mislim da se ozbiljnije ovim bavim. Odnedavno sam se zaposlio kao nastavnik klavira i muzičke kulture, pa ću imati i priliv novčenih sredstava, koji ću moći da ula?em u sve to.

I pored toga, naravno da čujem kako propada taj dobo?, fali, ali ne?to sam pre?ao preko toga (bubanj sam kucao u
smartmusic finale, tamo je GM mapa, a br?e mi ide da kuckam to notama, tamo imam i oznake za artikulaciju i dinamiku, koje program po?tuje i odra?avaju na midi velocity, tako sam je od početka stavljao akcente na teze, htio da dobijem upravo ono ?to ste mi kasnije preporučivali, ispostavilo se da su ti akcenti nedovoljni i da zvuči
machine gun 
. Nisam ne?to htio da prčkam puno po postavkama bubnja koje je zadao
Slate i da dignem taj dobo?
Kako bi bilo da samo naslojim te daire preko, ovakvog dobo?a, pojačam onaj impuls na grupi (bi l' tada trebao izbaciti kick iz grupe, jer mi ne?to smeta taj kratki odjek na njemu, zbog toga sam i smanjio taj reverb). Ili da po?aljem Big Bockie-u midi, samo nemam sačuvan midi sa ovim dinamičkim izmjenama, zaboravio sačuvati

. Na klavir takođe malo reverba, zamjeniti stringse nekim boljim, i umjesto saksa staviti ne?to drugo - i mene podsjeća na one "teheranske" boje na svadbama