Quote:
Originally Posted by soundman
Zao mi je zbog toga, ali na zalost to govori o vama i vasem vaspitanju.
Pa ruzno je za citati.
Ja razumem da pricate na osnovu svojih iskustava. Verujem da ste uporedili neke magnetofone sa simulacijama. Bilo bi sigurno interesantno cuti vise o tome. Moja iskustva na zalost nisu takva i mislim da razlike postoje ali da ni izdaleka nisu tako dramaticne.
Postujem Vase misljenje, ali sve vreme vredjate i pokusavate da diskreditujete moje iskustvo i znanje. Tako da postoje druge implikacije. Ja ni u jednom momentu nisam doveo u pitanje vas prolazak pored zgrade u kojoj se nalaze sprave, mada nisam siguran kakvo se iskustvo stice prolaskom pored zgrada u kojima se doticne sprave nalaze.
Da ste probali simulacije umesto citanja odusevljenih kritika sa UAD ovog sajta, verovatno biste i sami primetili da su to preuvelicavanja. Naravno da nije u pitanju kompresor ili deeser. Probajte, uporedite pa iznesite svoje misljenje. DIjametralno suprotne svakako nisu.
|
NI jednog momenta
nikoga ne pominjem!!!
VRLO pazljivo se obracam "zajednici" ali sada bivam direktno optuzen da navodno "vredjam i diskreditujem" i jos sto-god, samo sto to
NIKAKO nije tačno, a ko je čitao video je, pa neka mi da (quotuje) recenicu kojom se u uvredljivom smislu
DIREKTNO obracam! Neko bi cak mogao da kaze da je to gnusna LAŽ...! A postoji pravilnik... ...po kojem se osecam "uvredjenim" ovakvim tvrdnjama!