|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Tipicno je za ljude (ali ne i obavezno) koji nisu prosli pored zgrade u kojoj se nalaze ovakvi uredjaji da ovako rezonuju...! Ne mislim samo na predjasnji post...! 10 godina sam proveo na ovoj tehnici,NAKON pocetka na PC.... i pored toga sto rizikujem ban, mogu da se siti nanerviraju do muke jer ZNAM sta pricam, kao i svako ko je bar jednom upalio takav uredjaj...!! NISAM ostrašćen...!!! Tacno je da kvalitet snimka ide sa manjim brojem presnimavanja i kalibrisanjem, ali na ovome NAJVISE insistiraju ljudi koji NIKADA nisu PIPNULI ove spraveee...!!! A to se na srpskom zove nekim kvalifikacijama koje se .... cenzurisu na ovakvim mestimaaa...!!! Ti uredjaji 30 godina uz banalno odrzavanje RADE,i uz elementaran servis jos toliko, sto dansnja tehnika NIKADA nece moci, ali to nije razlog da se kaze da je BOLJA, ali ni razlog da se SERE po istoj, pogotovo kada se U ZIVOTU NIJE PIPNULA ISTA...!!!! Ali to je IMHO... Koji mi NIKADA NIKO ko cita tupave strane forume i SOS-ove i ostala govna nece oduzeti jer sam to ISPROBAO, empirijski utvrdio,itd...!!! Bolje ili ne je stvar dozivljaja, ali da je DEBELA razlika, (mislim na PRAVI uredjaj) ...jeste!, a stvar opste tuge ideja i emocionalne devastacije u korist jeftinih on-demand-big-brother-krempita je drugo...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 05-01-2012 at 03:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slate Digital FG-X Mastering Processor | gregor z | Mastering | 19 | 24-03-2012 01:42 AM |
Mr tape (jeb Modris Skaistkalns) no LV (1991) DMC World 1991 - Mr. Tape | Mika Technika | Razno | 3 | 13-12-2011 12:13 AM |
Steven Slate new site | alen | Audio Software | 2 | 10-05-2010 07:58 PM |