|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ali DO JAJA. Ti brate da pocinjes svoj biznis pod hitno ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Hvala, ali tesko da cu imati zivce, pogotovo za kupce.
Vecina zainteresovanih je pitalo, ''matori ima li to terce'', pa kad pocnu da krckaju drajveri da me zovu u pola noci i pitaju sta se desava... Ne mogu keve mi. Naravno opet mogu da pazare OpenLabs za regularnu cifru, ja mogu da im ponudim svoju verziju za skromnih 4-5 soma... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() pitao sam oko troskova, jer i ja planiram da se upustim u jednu avanturu, da napravim sebi jedan allround iskljucivo studijski workstation, s tim sto sam planirao klavirske dirke (imam od casio privie) touch mogu da nadjem povoljno drug radi s tim, on bi mi i pomogao u sastavljanju, e sad, tu moze i da "upropastim" korg padkontrol da ne idem sa ovim nano, sve preko maudio fw kartice, imam spremne racunarske komponente, imam i pedale, pa sam cak razmisljao posto radim u cubendu da pazarim onaj cc121 kontroler ili od presonusa fadeport cisto da kontrolisem tracking...pa da sve to ubacim u drvo sa stalkom pa da neke komponente i "sakrijem" u tom stalku... jer ne planiram da to bude prenosivo, tako da gabariti nisu problem... trenutno sam u fazi prikupljanja delova, pa ako me novac i vreme posluzi... bice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Naravno cena je sala, kome treba Open labs je pravi izbor, samo napred, ako zatreba nesto tu sam, puno srece sa monitorom ti zelim!!!! I iskreno ti savetujem da to prvo nadjes!
Last edited by Matya; 03-01-2012 at 06:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Carski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Axaxaxaxaxaxax, matori sta ti je sa tom Custom klavijaturom od 5000$? Ma nista druze, imam problema sa latencijom i drajverima, matori da uzmes ti XP-30 da te bog vidi, axaxaxaxaxax
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
...bato baci ti to govno, xp30 radi kao zmaj ! Ali da radi FLOPI DISK !
![]() ![]() ![]() E sit se ismeja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
E ljudi sa ponosom vam predtavljam LooneyLab DNA !!!
Jedan improvizovani demo, nije sve gotovo ima par detalja u dizajnu koje cu izmeniti, ali to je u principu to !!! Jos jednom hvala svima na pomoci i podrsci !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Dakle... Svaka cast !
![]() da se uzdravlje sluzis, i gledaj ti ovo da ubacis u mass production... ako je dobra cena zacas cemo se dog ![]() sve pohvale |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs - pukli !! | DaBear | Razno | 6 | 23-08-2010 07:38 PM |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |